Blog

MovieCut – Videó vágó alkalmazás

Egy hatalmas funkcionalitással rendelkező videó szerkesztő szoftver aminek csak az egyik támogatott funkciója a videók vágása. A MovieCut rengeteg Kodeket támogat, amiket a teljes szerkesztési feladat elvégzéséhez lehet majd használni.

Rengeteg profi videó szerkesztő eszközt fedezhetünk fel a MovieCut multimédiás szoftverben amivel profi videó módosítási feladatok hajthatóak végre. A szerkesztés vágás, a tartalmak forgatása, effektezés, a legalapvetőbb jellemzők módosítása eszközök között lehet kiválasztani azt amit a végeredmény létrehozásához szükséges.

A videó szerkesztésekor a vágás nagyon egyszerűen végezhető el, ehhez is egy igazán profi felület áll rendelkezésre amivel ki kell választani azt a videó részt amit el szeretnénk távolítani, vagy megtartanánk mivel arra lesz szükség később.

A MovieCut a videók igény szerint történő módosítására, illetve a megosztására is felhasználható, ahol azt a YouTube megosztójára lehet feltölteni.

A szoftver felhasználói felülete egy rendszer alapján összeállított beállításokkal, illetve funkció választó opciókkal rendelkezik, egyszerűen, maximális minőségben hozható létre a multimédiás tartalom, azt azonnal meg is oszthatod. A program innen szerezhető be. Ez a legfrissebb kiadása.

MovieCut – Videó szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
MovieCut – Videó vágó alkalmazás
Szerző
Leírás
Remek funkciókkal rendelkező videó szerkesztő szoftver amivel egyszerűen lehet videókat vágni: MovieCut

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá