MiraxTV 2.7

A MiraxTV segítségével könnyedén tudsz Online TV csatornákat elérni, rengeteg kínálatot biztosít. Tartalmaz egy beépített keresőt is hogy egyszerűbben találd meg azokat a műsorokat amik érdekelnek. Free alkalmazásként veheted igénybe.

Online TV csatornák vételére rengeteg alkalmazás érhető el amik jobbnál jobb extra funkciókkal teszik könnyebbé ezt. Vannak közöttük ingyenes és prémium változatok. A MiraxTV megoldása minden kötöttség nélkül próbálható ki bárki számára, sőt az erőforrásokkal is gazdaságosan bánik, a használatához csak internet kapcsolatra van szükség.

A MiraxTV letöltése után szinte azonnal használható, a telepítésével sem kell foglalkozni. Előnynek tekinthető az egyszerű áttekinthető kezelőfelület, könnyű használat. Ami viszont hátrány, hogy a nagyobb márkanevekkel ellentétben a műsorokat nem lehet felvenni, illetve kedvencekhez adni. Amiben még eltérést mutat a MiraxTV hogy a kezelőfelületén kiválasztott csatornákat böngészőben nyitja meg.

A MiraxTV az online TV csatornákat kategorizálva teszi hozzáférhetővé, így a bőséges kínálatból egyszerűbben választható ki az ami téged érdekel.

Elsősorban azért remek választás a kezdő felhasználók számára mivel konfigurálni sem szükséges, hisz nem tartalmaz ilyen jellegű opciókat.

Szükség esetén külön keresőt is igénybe vehetsz. Ha nem nyerné el a tetszésedet a MiraxTV, akkor használhatod helyette a ProgDVB nevű szoftvert, ami adott műsorok felvételét, 3D nézetmódot, Skinezhetőséget, kedvencek támogatást, illetve Magyar nyelven való futtathatóságot is lehetővé tesz. Egy másik szintén említésre méltó szoftver a Pluto TV, ő több száz csatornát kínál akár HD minőségben. Szintén nagyon egyszerű használni.

A MiraxTV egy remek megoldás abból a célból, hogy egyszerűen és gyorsan tudj Online TV csatornákat elérni, a kiválasztott műsorokat böngészőn keresztül tudod elérni. Természetesen teljesen ingyenesen használható. Beépített keresővel.

MiraxTV

MiraxTV Összefoglaló:

 • Online TV csatornák vételéhez
 • nem kell telepíteni
 • nincs szükség beállításra
 • Böngészőn keresztül nyithatóak meg a csatornák
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.sendaisoft.com/p/miraxtv.html

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
MiraxTV
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SopCast 4.2.02016-05-26 SopCast 4.2.0 (0)
  A SopCast egy speciális streaming eszköz amivel Online TV adókat lehet elérni. A P2P technológiára épülő Free alkalmazás […]
 • ProgDVB 7.20.52017-09-24 ProgDVB 7.20.5 (0)
  A ProgDVB Internetes TV adások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást […]
 • ProgDVB Professional 7.20.52017-09-24 ProgDVB Professional 7.20.5 (0)
  A ProgDVB Professional műholdas TV, illetve rádióadások vételére alkalmas szoftver, ez a kiadás a prémium változata, […]
 • ChrisTV Online! FREE Edition 11.202015-09-26 ChrisTV Online! FREE Edition 11.20 (0)
  A ChrisTV Online! FREE Edition segítségével webes rádió, illetve TV állomások vételére van lehetőséged. Az alábbi […]
 • MyTotal TV 3.1.6662014-06-29 MyTotal TV 3.1.666 (0)
  A MyTotal TV egy online TV adások megtekintésére használható Free alkalmazás, áttekinthető felhasználói felület, rengeteg […]