Malwarebytes Anti-Exploit 1.13.1.235 Beta

A Malwarebytes Anti-Exploit segítségével a böngészőkön és egyéb webes hozzáférésen keresztül érkező automatizált támadások védhetőek ki. Rengeteg népszerű program esetén nyújt védelmet a sebezhetőségek kihasználása ellen, böngészőkhöz kötelező. Ez a Free alkalmazás Exploit blokkolásban az egyik leghatékonyabb védelemmel rendelkezik.

Azok az alkalmazások amik valamilyen internetes tevékenység végrehajtására vannak kifejlesztve, sokszor igen nagy veszélynek vannak kitéve, többek között az úgynevezett Exploit jellegű támadásoknak.

Ezek ellen hatékony megoldást nyújt a Malwarebytes Anti-Exploit ami teljes automatizmussal, kis erőforrás mellett látja el a feladatát.

A Malwarebytes Anti-Exploit letöltése után néhány könnyed lépésben telepítheted, majd konfigurálhatod. Ezután azonnal elkezdhető a kártevők keresése.

Mivel az alkalmazás elérhető fizetős változatban is, ami sokkal széleskörűbb védettséget tud szolgáltatni, az ingyenes változat telepítésekor mód van arra hogy az időkorlátos teljes verzióját lehessen aktiválni.

A Malwarebytes Anti-Exploit működésben kifejezetten az egyszerűséget tartja szem előtt, minimális beállítást igényel, ha nincsenek különleges elvárásaid, akkor a gyári paraméterekkel is remekül működik.

Malwarebytes Anti-Exploit Integrációs lehetőségek:

Ha egy olyan alkalmazást telepítesz amit támogat, automatikusan hozzáadja a szolgáltatásaihoz, ezzel érve el hogy az maximálisan védett legyen. Természetesen a Malwarebytes Anti-Exploit biztosít kizárási lehetőségeket is ez külön az erre a feladatra létrehozott menüpontnál lehet neki megadni. Védelmet biztosít a legnépszerűbb böngészőknek, a Mozilla Firefox, a Google Chrome, de egyéb webes jellegű szolgáltatások esetén is biztonságot nyújt. Sajnos ez a lista véges, de ettől függetlenül mindenképp hasznos tud lenni.

Az Exploit blokkoló funkciót többek között a Malwarebytes Anti-Malware, szintén fejlesztői termék is tartalmazza.

Korlátozás

Az ingyenes változat kizárólag csak böngészők, illetve java alapú tartalmak esetén használható fel. Az esetleges blokkolásokat a kezelőfelületén megjeleníti, illetve azokról részletesebb információval is tud szolgálni naplózás menüpont alatt.

Hasonló Exploit blokkoló funkcióval van ellátva az Eset Smart Security ami egy teljes körű víruskereső alkalmazás, tűzfalat is tartalmaz. Többszörös díjnyertes víruskereső szoftver a Kaspersky Anti-Virus, szintén biztonságot nyújt ezek ellen.

A Malwarebytes Anti-Exploit-al megvédheted a PC-dre telepített alkalmazásokat azok sebezhetőségeinek a kihasználásától. Teljes körű szolgáltatást böngészők esetén nyújt, igen népszerű termék a víruskeresők, illetve a tűzfal kiegészítők között. 

Malwarebytes Anti-Exploit

Malwarebytes Anti-Exploit összefoglaló:

 • Exploit blokkoló
 • alapbeállításokkal is hatékonyan működik
 • a telepítésekor aktiválható a Prémium változat kipróbálásra
 • böngészőkhöz, egyéb webes hozzáférésű programokhoz
 • áttekinthető statisztikák
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • hivatalos oldal: https://www.malwarebytes.org/antiexploit/
Malwarebytes Anti-Exploit Letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Malwarebytes Anti-Exploit
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Malwarebytes Anti-Malware 4.2.1.892020-09-17 Malwarebytes Anti-Malware 4.2.1.89 (1)
   A Malwarebytes Anti-Malware Malware kereső és eltávolító szoftver amivel törölhetőek a kéretlenül települt kártékony szoftverek. […]
 • Sophos Home 3.1.22020-09-11 Sophos Home 3.1.2 (0)
  A Sophos Home megoldásának minden olyan számítógépen helye van akiknek a tulajdonosa biztonságban akarja tudni az adatait, meg […]
 • AVG Anti-Virus Free 20.7.31402020-09-03 AVG Anti-Virus Free 20.7.3140 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]
 • Malwarebytes Anti-Malware Premium 3.5.1.25222018-07-14 Malwarebytes Anti-Malware Premium 3.5.1.2522 (2)
  A Malwarebytes Anti-Malware Premium valósidejű, illetve böngészővédelmet is biztosító Malware kereső szoftver. Képes felkutatni és […]
 • Panda Free Antivirus 18.04.02017-12-21 Panda Free Antivirus 18.04.0 (0)
  A Panda Free Antivirus egy széleskörű szolgáltatásokat biztosító felhőalapú vírusirtó program ami biztonságosabbá teszi a […]