LosslessCut – HTML5, MP4, MOV, MKV, OGG videó formátumok vágásához

Ideális videó szerkesztő program a LosslessCut, akik egy olyan vágó programot szeretnének használni ami ingyenes, nem kell telepíteni, illetve kezeli az összes népszerűbb kodek formátumot. Ezek az előnyök mind felfedezhetőek a kipróbálandó programban.

A multimédiás fájlok kezelésére használható szoftver rengeteg videó fájl formátumot meg tud nyitni vágási feladatokhoz. Az alkalmazással egyszerűen vághatóak ki a tartalomból azok a részek amikre nincs szükség, azt egy projekthez szeretnénk felhasználni. A LosslessCut egy szintén említendő előnye, hogy ingyenes, nem kell telepíteni, azt csak futtatni kell ezután azonnal be is tallózható, vagy esetleg a felületére húzható a szerkesztendő multimédiás tartalom.

A videók vágásához szükséges konfiguráció kettő módszerrel történhet. Vagy a lejátszás során jelöljük ki a kezdő, illetve befejező időpontot, esetleg azt manuálisan is meg lehet a számára határozni. Gyakorlatilag azok a funkciók fedezhetőek fel mint bármely videó vágó szoftver esetén. Néhány speciális eszköz is használható ha az említett feladatkörön kívül többet szeretnénk kihozni belőle. Csak Angol nyelven futtatható, ez nem befolyásolja a felhasználhatóságát. Innen szerezhető be a legfrissebb kiadása.

LosslessCut – videó szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
LosslessCut - HTML5, MP4, MOV, MKV, OGG videó formátumok vágásához
Szerző
Leírás
Ingyenes videó vágó program, ami rengeteg formátum esetén használható: LosslessCut

Kapcsolódó szoftverek