KoolPlaya: Telepítés nélkül használható film lejátszó szoftver, ami rengeteg formátumot támogat

Ezt a teljesen ingyenesen használható film lejátszó programot rengeteg népszerű videó, illetve zenei formátumhoz lehet felhasználni amellett hogy egy igen hasznos tulajdonságot lehet említeni mellette. A KoolPlaya megoldása nem igényel telepítést, így még szabadabb lehetőségeket tartalmaz. A szoftver lejátszólistát, beépített képlopót és még számos hasznos funkciót biztosít.

A filmlejátszó bőséges funkciókínálattal rendelkezik azok számra akik egy olyan szoftvert szeretnének használni amivel minden népszerűbb formátum megnyitható lejátszáshoz, sőt biztosít minden kényelmi funkciót ami ehhez kellhet. A KoolPlaya műsoros DVD lemezekhez, vagy hagyományos a gép merevlemezén tárolt AVI, MPEG, WMV, OGG, MKV, MKA, MP1, MP3, WAV, WMA fájlformátumokhoz választható.

A szoftver beállításainál rengeteg olyan speciális területhez lehet hozzáférni amivel még kényelmesebbé tehető a használata, ilyen hogy beállítható, hogy milyen formátumokat nyisson meg mint alapértelmezett médialejátszó, film felirat kezelés, lejátszólisták hozzáadása és még több fontos testre szabási lehetőség is igényhez igazítható. Az ingyenes program innen szerezhető be.

Telepítés nélkül használható, lejátszólista támogatással, illetve Magyar nyelven is tudó profi médiacenter filmekhez, zenékhez. Meg tud nyitni műsoros DVD lemezeket is.

KoolPlaya – Ingyenes film lejátszó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
KoolPlaya: Telepítés nélkül használható film lejátszó szoftver, ami rengeteg formátumot támogat
Szerző
Leírás
Portable módon használható film lejátszó Tools: KoolPlaya

Kapcsolódó szoftverek