Keress, telepíts egyszerűen programokat ezzel az ingyenes Windows kiegészítővel: WSCC

Rengeteg népszerű, egyben hasznos programot tudsz beszerezni ezzel az ingyenes alkalmazással amit a Microsoft Sysinternals, Nirsoft fejlesztői csapat adott ki. A WSCC több ma rendszeres PC feladatra kínál megoldást. Még installálnod sem kell.

A program érdekessége hogy egyetlen felületen van arra lehetőség, hogy az összes programot be tudd szerezni amit eddig használtál, legyen az bármilyen feladatra kitalált Windows alkalmazás. A szoftver használata nagyon egyszerűre lett kitalálva, csak a hivatalos oldalról be kell szerezni az aktuális kiadást, majd ki kell bontani a tömörített mappa tartalmát. Az indítása után a futtatott PC program felületén az előzőleg említett fejlesztő termékei között választható ki az a változat amire szükség van, hatalmas támogatottsági listával rendelkezik a szórakozás, rendszer informálódás, vagy akár diagnosztikai feladatokig. A WSCC plusz eszköztárai között az operációs rendszerhez tartozó fontosabb funkciókat is el lehet indítani. Hamar elnyerheti a tetszésünket a program, ráadásul nem igényel telepítést, ingyenes, hatalmas kínálattal próbálható ki. Az alkalmazás innen tölthető le. Egy ígéretes szoftver haladó ismeretekkel rendelkezők számára.

WSCC – Alkalmazás kereső


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Keress, telepíts egyszerűen programokat ezzel az ingyenes Windows kiegészítővel: WSCC
Szerző
Leírás
Alkalmazás kereső, letöltő szoftver: WSCC

Kapcsolódó szoftverek