Képek kinyerése PDF-ből: PDF Shaper

Egyszerűen pár lépésben ki tudod szedni, nyerni PDF fájlokból a képeket az alábbi alkalmazással. Ha eddig semmivel nem jött össze rá van szükséged.

PDF állományok kezelése során rengeteg igény merülhet fel, egy talán kevésbé elterjedt de mégis bármikor fontossá váló dolog lehet, hogy az adott dokumentumból, hogy is lehetne kinyerni a fotókat mivel csak arra tartasz igényt, vagy azokat tovább szeretnéd használni. Erre a legegyszerűbb eljárást a PDF Shaper nevű szoftver biztosítja ami ettől funkcionalitásban jóval többet is biztosít, hisz tud konvertálni, képből PDF-t csinálni, vagy fordítva. De arra is bevethető, hogy egyszerűen szöveges részeket nyerjünk ki abból.

Képek kiszedése:

Miután az alkalmazást telepítetted, egy egyszerű navigációs felületen találod magad ahol ki kell választani az Extract Images menüpontot, ha az állomány több fotót is tartalmaz, célszerű egy mappát megadni a számára mint mentési helyet, ezek után nem is maradt más hátra mint betallózni a kérdéses fájlokat, igen, itt egyszerre több is megadható. Az Extract parancs kiadásával ez meg is történik.

A PDF Shaper a legegyszerűbb módját biztosítja annak hogy ki tudd nyerni a szóban forgó dokumentumból a képi elemeket. A program teljesen ingyenesen használható.

Képek kinyerése PDF-ből: PDF Shaper

Képek kinyerése PDF-ből pár lépésben, használd ezt: PDF Shaper


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

Cimkék: