Kaspersky System Checker 1.2.0.290 ( 2019.02.26 )

A Kaspersky System Checker egy rendkívül hasznos Biztonsági Tools, amivel hasznos információt szerezhetsz a számítógépeddel kapcsolatban. Vele megtudhatod, hogy a tűzfalad, illetve a Windows egyéb szolgáltatásai megfelelően vannak e konfigurálva. Hatékonyan tudja detektálni a Malware fertőzéseket is. Tartalmaz még egy beépített Uninstaller szolgáltatást. Free alkalmazásként futtatható.

Az alábbi alkalmazás segítségével számos biztonsági, illetve teljesítménybéli problémára lehet fényt deríteni, vele biztonságosabbá teheted a számítógépedet. A Kaspersky System Checker ingyenesen próbálható ki bárki számára.

A Kaspersky System Checker letöltése és telepítése után azonnal használható, ahol kezdeményezhető egy speciális keresés. Ennek időintervalluma nagymértékben függ a gépre telepített alkalmazások számától, illetve a hardveres teljesítménytől. Profi rendszer informáló szoftver.

A rövid elemzést követően adott terület szerint kategorizálva biztosít jelentéseket, ahol egy átfogó, mindenre kiterjedő statisztikát nyújt. A Kaspersky System Checker segítségével megtudhatod, hogy a korábban installált tűzfal, illetve a Windows Update szolgáltatás megfelelő konfigurációval fut e, ha ez nem így volna akkor ezt később manuálisan módosítani lehet. Tájékoztat még minden olyan konfigurációról, ami a számítógép teljesítményére, illetve biztonságára kihatással van. A Kaspersky System Checker a futtatása során egy időben képes felkutatni a számítógépre potenciálisan veszélyeket jelentő Malware fertőzésekre, természetesen arról is tájékoztat ha felhasználói beavatkozásra van szükség.

A szoftver az extra szolgáltatásai részeként, ki tudja listázni azokat a programokat, amiket a számítógépedre telepítettél, ha fontos az azok azonnali uninstallálását is kezdeményezheted. Itt a beépített uninstaller funkciót fogja alkalmazni.

A Kaspersky System Checker az általa lefuttatott jelentéseket el tudja menteni, ami később igen hasznos tud lenni az esetlegesen felmerülő problémák elhárításakor.

A fejlesztő termékei között több igen hasznosnak tekinthető alkalmazás is felfedezhető, ilyen a Kaspersky Cleaner, ami egy speciális karbantartó alkalmazás, illetve a Kaspersky Internet Security az utóbbi szoftver egy igen hatékony, magas felismerési aránnyal bíró víruskereső és eltávolító program. Őket is érdemes kipróbálni.

A Kaspersky System Checker egy speciális rendszer elemző alkalmazás, amivel biztonságosabbá, megbízhatóbbá teheted a számítógépedet. Tartalmaz egy uninstaller funkciót is. Amire érdemes felhívni a figyelmet, hogy az alkalmazás az esetlegesen felfedezett problémákat nem tudja megszüntetni ezt manuális úton kell megtenni a későbbiekben. Támogatja a Malware fertőzések felkutatását is.

Kaspersky System Checker

Kaspersky System Checker összefoglaló:

 • Rendszerinformáló program
 • biztonsági problémák megoldásához
 • Malware kereső
 • menthető jelentések
 • Uninstaller funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://free.kaspersky.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Kaspersky System Checker
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Kaspersky Free 21.14.52023-09-08 Kaspersky Free 21.14.5 (0)
  A Kaspersky Free egy igen hatékony víruskereső program, ami valós idejű védelmet biztosít a számítógéped számára. A szoftver webes […]
 • HiBit System Information Portable 2.1.102023-04-26 HiBit System Information Portable 2.1.10 (0)
  A HiBit System Information Portable egy telepítés nélkül használható hardver, illetve szoftver rendszer adatok megtekintéséhez […]
 • System Ninja 4.02022-08-27 System Ninja 4.0 (0)
  A System Ninja rendszer informáló, pucoló, Windows gyorsító feladatokat ellátó free alkalmazásként használható szoftver. Tud még […]
 • Malwarebytes Anti-Malware 4.6.2.352 Beta2023-09-23 Malwarebytes Anti-Malware 4.6.2.352 Beta (1)
   A Malwarebytes Anti-Malware Malware kereső és eltávolító szoftver amivel törölhetőek a kéretlenül települt kártékony szoftverek. […]
 • Uninstallr Portable 1.12023-09-21 Uninstallr Portable 1.1 (0)
  Az Uninstallr Portable már nem kellő programok uninstallálásához futtatható amivel a szoftvereket le is állíthatjuk, csoportosan […]