K-Meleon 76.4

A K-Meleon egy felhasználóbarát, jól navigálható, gyors, biztonságos böngésző ami Mozilla Gecko alapon fut. Ez a Böngészőmotor közvetlenül a felületéről teszi lehetővé, hogy egy kattintással lehessen tiltani a felugró ablakokat, képeket, Flash alapú tartalmakat, így gyorsabb oldalbetöltődést lehet elérni. Free alkalmazás.

Ez a böngésző abban tér el a hasonló feladatokra tervezett alkalmazásoktól, hogy az esetében sokkal felhasználóbarátabb módon van arra mód, hogy tiltsunk olyan tartalmak betöltődését, amik csak lassítják adott oldalak betöltődésének az idejét, így jelentősen javítani lehet a felhasználói élményen. A K-Meleon kedvencek támogatással is rendelkezik.

A K-Meleon letöltése és telepítése után képes a korábban telepített böngészők előzményeit, kedvenceket átvenni, így egy testre szabottabb, programot használhatunk a későbbiekben. Ha nem szeretnéd telepíteni, a K-Meleon hordozható kiadásban is beszerezhető. A böngésző kezelőfelülete a szokásos navigációs szerveket tartalmazza, címsor, kezdőlap, vissza, illetve előre navigálás. Itt kapott közvetlenül helyet a korábban említett funkciók, mégpedig, hogy blokkolhatod a Flash tartalmakat, JavaScripteket, képeket.

Firefox motort használó böngésző a K-Meleon

Egyszerűen nézheted vissza azoknak az oldalaknak a listáját, amiket korábban megtekintettél, ha szükségét érzed, a gyorsítótár egyetlen kattintással üríthető ki.

Természetesen mint a nagyobb böngészőmotorok ő is lehetővé teszi, hogy adott oldalakat menteni tudj későbbre, Offline elérés céljából, vagy akár kedvencekhez is adhatod. Rengeteg speciális beállítással lehet az igényekhez igazítani, billentyűkombinációs parancsok rendelhetőek meghatározott funkciókhoz, megváltoztatható az alapértelmezett keresés szolgáltatás. Sajnos jelenleg nem támogatott a Magyar nyelven való futtatás lehetősége.

Ha ez mégis zavarna használhatod helyette a Mozilla Firefox, vagy az Opera böngészőjét, ami szintén igen gyors és rugalmas.

A K-Meleon böngészője szinte mindent tud amire szükség lehet egy átlagos számítógép tulajdonosnak. Ha nem szeretnéd telepíteni, hordozható változatban is elérhető.

K-Meleon

K-Meleon Összefoglaló:

 • Mozilla Gecko alapú böngésző
 • hordozható változatban is elérhető
 • gyors böngészési lehetőségek
 • kedvencek támogatás
 • billentyűkombinációs parancsos vezérlés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://kmeleonbrowser.org/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
K-Meleon
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Vivaldi 4.3.2439.442021-10-20 Vivaldi 4.3.2439.44 (0)
  A Vivaldi nevű alkalmazás a kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő böngésző, aminek az erőssége az igen rugalmas testre […]
 • Sleipnir 6.4.14.40002021-10-18 Sleipnir 6.4.14.4000 (0)
  A Sleipnir böngészőjével rugalmas formában tekintheted meg a téged érdeklő oldalakat, biztosít minden olyan funkciót amit elvárhatunk […]
 • CCleaner Browser 94.0.12470.842021-10-12 CCleaner Browser 94.0.12470.84 (0)
  A CCleaner Browser böngészőjét mindenképp érdemes kipróbálni ha egy biztonságos szoftvert szeretnél az internetes tevékenységeid […]
 • Tor Browser 10.5.82021-10-06 Tor Browser 10.5.8 (0)
  A Tor Browser segítségével teljesen anomim módon böngészhetsz, biztonságos privát munkamenetet nyújt. Free alkalmazásként kezelheted. […]
 • K-Meleon Portable 76.42021-08-24 K-Meleon Portable 76.4 (0)
  A K-Meleon Portable egy kis helyigénnyel rendelkező, rugalmasan futtatható böngésző. A különlegessége, hogy nem kell telepíteni, egy […]