K-Meleon 75.1

A K-Meleon egy felhasználóbarát, jól navigálható, gyors, biztonságos böngésző ami Mozilla Gecko alapon fut. Ez a Böngészőmotor közvetlenül a felületéről teszi lehetővé, hogy egy kattintással lehessen tiltani a felugró ablakokat, képeket, Flash alapú tartalmakat, így gyorsabb oldalbetöltődést lehet elérni. Free alkalmazás.

Ez a böngésző abban tér el a hasonló feladatokra tervezett alkalmazásoktól, hogy az esetében sokkal felhasználóbarátabb módon van arra mód, hogy tiltsunk olyan tartalmak betöltődését, amik csak lassítják adott oldalak betöltődésének az idejét, így jelentősen javítani lehet a felhasználói élményen. A K-Meleon kedvencek támogatással is rendelkezik.

A K-Meleon letöltése és telepítése után képes a korábban telepített böngészők előzményeit, kedvenceket átvenni, így egy testre szabottabb, programot használhatunk a későbbiekben. Ha nem szeretnéd telepíteni, a K-Meleon hordozható kiadásban is beszerezhető.

A böngésző kezelőfelülete a szokásos navigációs szerveket tartalmazza, címsor, kezdőlap, vissza, illetve előre navigálás. Itt kapott közvetlenül helyet a korábban említett funkciók, mégpedig, hogy blokkolhatod a Flash tartalmakat, JavaScripteket, képeket. Egyszerűen nézheted vissza azoknak az oldalaknak a listáját, amiket korábban megtekintettél, ha szükségét érzed, a gyorsítótár egyetlen kattintással üríthető ki.

Természetesen mint a nagyobb böngészőmotorok ő is lehetővé teszi, hogy adott oldalakat menteni tudj későbbre, Offline elérés céljából, vagy akár kedvencekhez is adhatod. Rengeteg speciális beállítással lehet az igényekhez igazítani, billentyűkombinációs parancsok rendelhetőek meghatározott funkciókhoz, megváltoztatható az alapértelmezett keresés szolgáltatás. Sajnos jelenleg nem támogatott a Magyar nyelven való futtatás lehetősége.

Ha ez mégis zavarna használhatod helyette a Mozilla Firefox, vagy az Opera böngészőjét, ami szintén igen gyors és rugalmas.

A K-Meleon böngészője szinte mindent tud amire szükség lehet egy átlagos számítógép tulajdonosnak. Ha nem szeretnéd telepíteni, hordozható változatban is elérhető.

K-Meleon

K-Meleon Összefoglaló:

 • Mozilla Gecko alapú böngésző
 • hordozható változatban is elérhető
 • gyors böngészési lehetőségek
 • kedvencek támogatás
 • billentyűkombinációs parancsos vezérlés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://kmeleonbrowser.org/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
K-Meleon
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • K-Meleon Portable 75.12016-05-08 K-Meleon Portable 75.1 (0)
  A K-Meleon Portable egy kis helyigénnyel rendelkező, rugalmasan futtatható böngésző. A különlegessége, hogy nem kell telepíteni, egy […]
 • Orca Browser 1.2.62013-03-30 Orca Browser 1.2.6 (0)
  Az Orca Browser egy Magyarul is használható rengeteg kiegészítőt kapott ingyenes böngészőmotor.   Maga az alkalmazás igazságtalanul […]
 • Avant Browser 2017 Build 092017-10-16 Avant Browser 2017 Build 09 (0)
  Az Avant Browser rendkívül kis méretű, de annál több plusz szolgáltatással rendelkező teljesen ingyenes böngészőmotor. […]
 • Cyberfox 52.4.02017-09-29 Cyberfox 52.4.0 (0)
  A Cyberfox egy rendkívül gyors oldalbetöltődést biztosító böngészőmotor, ami tud szinkronizálni, testre szabható felületet is […]
 • Torch Browser 42.0.0.103382015-10-01 Torch Browser 42.0.0.10338 (0)
  A Torch Browser Magyar nyelven is használható, számos kiegészítővel ellátott remek kis böngészőmotor. Free alkalmazásként […]