K-Meleon Portable 75.1

A K-Meleon Portable egy kis helyigénnyel rendelkező, rugalmasan futtatható böngésző. A különlegessége, hogy nem kell telepíteni, egy USB kulcsról is futtatható több gépen is. Ez a Free alkalmazás lehetővé teszi, hogy blokkolni tudd a JavaScripteket, képeket, vagy akár felugróablakokat. Tudja blokkolni a reklámokat is.

Ha több számítógéped is van, és egy olyan böngészőt keresel, amit több gépen is lehet futtatni szemetelés nélkül, akár cserélhető adathordozóról, akkor kipróbálhatod a K-Meleon Portable, nevű böngészőt, ami funkcionálisan teljesen azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos installálható verzióval. De ha mégis úgy döntesz, hogy telepíted, a K-Meleon Portable alternatív változata is beszerezhető a kínálatunkból.

A rendeltetésszerű használt érdekében a K-Meleon Portable letöltése után egy tömörített fájlt kapunk, amit csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, majd ezután a benne található .exe kiterjesztésre kattintva az el is indítható.

A K-Meleon Portable kinézetben az egyszerűségre koncentrál, ez a navigációs szervekre is igaz.

A főbb kezelőszerveknél tilthatod a képek, Flash alapú tartalmak, illetve a JavaScriptek betöltődését, így gyorsabban böngészhetsz. Van még egy mindenképp említésre méltó hasznos szolgáltatása, mégpedig az, hogy külön kiegészítő nélkül tilthatod a reklámokat is. Természetesen vele is böngészhetsz Offline, mentheted az általad favorizált oldalakat, de akár kedvencekhez is adhatod azokat.

A K-Meleon Portable közvetlen lehetőséget biztosít arra, hogy vissza lehessen tekinteni a böngészési előzményeket, illetve azokat törölni lehessen.

A könnyebb navigálás érdekében akár billentyűkombinációkat rendelhetsz meghatározott funkciókhoz.

Szintén telepítés nélkül használható, rengeteg különleges opcióval felszerelt böngésző a Dooble Portable ami egy speciális fájlkezelő szolgáltatást is tartalmaz. A SeaMonkey Portable pedig HTML szerkesztőt, illetve RSS olvasót is kínál.

A K-Meleon Portable a népszerű Mozilla Gecko alapon futó böngésző telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan azonos a hagyományos installálható változattal. Sajnos Magyar nyelven nem futtatható.

K-Meleon Portable

K-Meleon Portable Összefoglaló:

 • Mozilla Gecko alapon futó böngésző
 • nem kell telepíteni
 • kedvencek támogatás
 • reklámblokkoló
 • áttekinthető felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://kmeleonbrowser.org/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
K-Meleon Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Cyberfox Portable 52.2.12017-06-30 Cyberfox Portable 52.2.1 (1)
  A Cyberfox Portable egy telepítés nélkül futtatható Free alkalmazás, böngészőmotor aminek előnyeit a 64 bites Windows […]
 • K-Meleon 75.12016-05-07 K-Meleon 75.1 (0)
  A K-Meleon egy felhasználóbarát, jól navigálható, gyors, biztonságos böngésző ami Mozilla Gecko alapon fut. Ez a […]
 • Maxthon Portable 5.1.0.40002017-08-14 Maxthon Portable 5.1.0.4000 (2)
  A Maxthon Portable egy remek Magyar nyelven is használható hordozható böngésző, ami letöltés menedzsert is tartalmaz. […]
 • SRWare Iron Portable 55.0.2900.02016-12-09 SRWare Iron Portable 55.0.2900.0 (0)
  Az SRWare Iron Portable egy hordozható, biztonságos és kellő gyorsasággal biztosított böngészőmotor minimális rendszerigénnyel.
 • Waterfox Portable 55.0.22017-08-22 Waterfox Portable 55.0.2 (0)
  A Waterfox Portable a népszerű, kifejezetten 64 Bites operációs rendszereket megcélzó böngésző telepítést nem igénylő […]