K-Meleon Portable 75.1

A K-Meleon Portable egy kis helyigénnyel rendelkező, rugalmasan futtatható böngésző. A különlegessége, hogy nem kell telepíteni, egy USB kulcsról is futtatható több gépen is. Ez a Free alkalmazás lehetővé teszi, hogy blokkolni tudd a JavaScripteket, képeket, vagy akár felugróablakokat. Tudja blokkolni a reklámokat is.

Ha több számítógéped is van, és egy olyan böngészőt keresel, amit több gépen is lehet futtatni szemetelés nélkül, akár cserélhető adathordozóról, akkor kipróbálhatod a K-Meleon Portable, nevű böngészőt, ami funkcionálisan teljesen azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos installálható verzióval. De ha mégis úgy döntesz, hogy telepíted, a K-Meleon Portable alternatív változata is beszerezhető a kínálatunkból.

A rendeltetésszerű használt érdekében a K-Meleon Portable letöltése után egy tömörített fájlt kapunk, amit csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, majd ezután a benne található .exe kiterjesztésre kattintva az el is indítható.

A K-Meleon Portable kinézetben az egyszerűségre koncentrál, ez a navigációs szervekre is igaz.

A főbb kezelőszerveknél tilthatod a képek, Flash alapú tartalmak, illetve a JavaScriptek betöltődését, így gyorsabban böngészhetsz. Van még egy mindenképp említésre méltó hasznos szolgáltatása, mégpedig az, hogy külön kiegészítő nélkül tilthatod a reklámokat is. Természetesen vele is böngészhetsz Offline, mentheted az általad favorizált oldalakat, de akár kedvencekhez is adhatod azokat.

A K-Meleon Portable közvetlen lehetőséget biztosít arra, hogy vissza lehessen tekinteni a böngészési előzményeket, illetve azokat törölni lehessen.

A könnyebb navigálás érdekében akár billentyűkombinációkat rendelhetsz meghatározott funkciókhoz.

Szintén telepítés nélkül használható, rengeteg különleges opcióval felszerelt böngésző a Dooble Portable ami egy speciális fájlkezelő szolgáltatást is tartalmaz. A SeaMonkey Portable pedig HTML szerkesztőt, illetve RSS olvasót is kínál.

A K-Meleon Portable a népszerű Mozilla Gecko alapon futó böngésző telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan azonos a hagyományos installálható változattal. Sajnos Magyar nyelven nem futtatható.

K-Meleon Portable

K-Meleon Portable Összefoglaló:

 • Mozilla Gecko alapon futó böngésző
 • nem kell telepíteni
 • kedvencek támogatás
 • reklámblokkoló
 • áttekinthető felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://kmeleonbrowser.org/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
K-Meleon Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chromium 89.0.4341.02020-11-29 Chromium 89.0.4341.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Brave 1.17.732020-11-24 Brave 1.17.73 (1)
  A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten […]
 • Chrome Portable 87.0.4280.662020-11-18 Chrome Portable 87.0.4280.66 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]
 • Vivaldi Portable 3.4.2066.942020-11-03 Vivaldi Portable 3.4.2066.94 (0)
  A Vivaldi Portable egy telepítést nem igénylő, számos testreszabási lehetőséggel biztosított böngésző, ami a rugalmas […]
 • The Classic Browser 6.12020-09-09 The Classic Browser 6.1 (0)
  A The Classic Browser egy remek Chrome alapú böngésző amivel azok a funkciók lesznek kipróbálható amik egy átlagos Internetes […]