IObit Smart Defrag Pro 4.2.0.861

Az IObit Smart Defrag Pro egy professzionális töredezettség mentesítő szoftver, ami a hasonló szolgáltatásokat biztosító programokkal összehasonlítva sokkal több funkciót biztosít. Ez a prémiumváltozata. Tud játéktöredezettség mentesítést csinálni, Boot idő gyorsítást, illetve a regisry-t is optimalizálja. Alapvető tisztítási feladatokhoz is.

Mivel a merevlemezen tárolt fájlok töredezettségével a PC teljesítménye jelentősen csökkenni tud, karbantartáskor érdemes ezt a területet is figyelembe venni. Igaz Maga a Windows is tartalmaz erre egy beépített szolgáltatást, koránt sem biztosít olyan széleskörű lehetőségeket. A gyári megoldás teljes lecserélésére az IObit Smart Defrag Pro egy remek választás, ami a lehetőségeit tekintve némileg ettől túlmutat. Ingyenes változatban is elérhető.

A telepítése után egy varázslófelület fogadja a kipróbálóit, ahol áttekinthetőek azok a legfontosabb lehetőségek, amiket szolgáltat. Természetesen Magyar nyelven is használható, továbbá igény esetén a kinézetét témákkal lehet megváltoztatni.

Funkciók:

A funkcióit tekintve, mint korábban említettük, igen rugalmas, szinte minden fontosabb területet töredezettség mentesíteni tud az IObit Smart Defrag Pro, speciális profilokkal teszi könnyebbé, hogy egy adott munkafolyamathoz optimalizálni lehessen a PC-t.

A Játéktöredezettség mentesítés segítségével jobb teljesítményt, kevesebb erőforrást igénylően futtathatóak adott játékok, itt külön be lehet a számára azt tallózni. Az IObit Smart Defrag Pro további különleges szolgáltatásai részeként gyorsabb Windows indulás érhető el az úgynevezett Boot idő gyorsítás opciójával. Időzíthető, így elég egyszer konfigurálni, a többi már az alkalmazás dolga.

Igény esetén adott mappákat, vagy csak a rendszerfájlokat optimalizálja, ez külön kiválasztható.

Az IObit Smart Defrag Pro esetén kézzel lehet kiválasztani, hogy cserélje e le a beépített szolgáltatást, vagy párhuzamosan használjuk mellette.

Némileg kevesebb opcióval van ellátva az Auslogics Disk Defrag, viszont őt ingyenesen lehet használni. Ha az egyszerűség a fontosabb, akkor a Defraggler a legjobb választás.

Az IObit Smart Defrag Pro egy fejlett töredezettség mentesítő, ami játékok számára is tud optimális környezetet biztosítani, szolgáltat még Boot idő gyorsítás, továbbá registry karbantartási segédletet. Igény esetén a Windows által visszahagyott fájlelőzményeket is törölni tudja. Ingyenesen néhány funkciója nem érhető el.

IObit Smart Defrag Pro

IObit Smart Defrag Pro összefoglaló:

 • Töredezettség mentesítő alkalmazás
 • Boot idő gyorsítás
 • skinezhető felület
 • játék töredezettség mentesítés
 • registry optimalizálás
 • alapvető takarítási feladatokat is ellát
 • időzíthető
 • Magyar nyelv
 • próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.iobit.com/en/iobitsmartdefrag.php

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
IObit Smart Defrag Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • IObit Smart Defrag 7.1.0.712021-08-22 IObit Smart Defrag 7.1.0.71 (0)
   Az IObit Smart Defrag egy Magyar nyelven használható látványos felépítéssel rendelkező töredezettségmentesítő szoftver aminek […]
 • Wise Care 365 5.9.1.5822021-09-14 Wise Care 365 5.9.1.582 (1)
  A Wise Care 365 rendszer karbantartó szoftver ami, jelszó menedzsert, merevlemez tisztítót, registry, illetve böngésző pucolót is […]
 • Wise Care 365 Pro 5.9.1.5822021-09-14 Wise Care 365 Pro 5.9.1.582 (0)
  A Wise Care 365 Pro prémium rendszer karbantartó alkalmazás amivel gyorsabbá és megbízhatóbbá tehető a számítógép. Ez a kiadás a […]
 • Wise Care 365 Portable 5.9.1.5822021-09-14 Wise Care 365 Portable 5.9.1.582 (0)
  A Wise Care 365 Portable ideális eszköz arra hogy a lassult, teleszemetelt rendszeren optimalizálási lépéseket tudj végrehajtani, […]
 • simpliclean 2.5.0.132017-01-15 simpliclean 2.5.0.13 (0)
  A simpliclean egy professzionális karbantartó szoftver, amivel rengeteg rendszer optimalizálási feladatot tudsz elvégezni. […]