Böngésző Kiegészítők

Internxt Drive 2.0.10

Az Internxt Drive egy ingyenes fájlmegosztó szoftver amivel szinte bármilyen tartalmat kényelmesen, egyszerűen lehet megosztani felhő platformon. A Free alkalmazásként is kipróbálható szoftver szabadon használható kiadása 10 GB tárhelyet biztosít a kipróbálók számára. A gépen, illetve a közzétett mappák automatikus szinkronizálását is támogatja.

Az alkalmazás egy fájlok megosztásához használható program amivel akár azonnal meg tudunk osztani bármely tartalmat. Az Internxt Drive megoldása otthoni felhasználás esetén korlátlanul futtatható.

Az Internxt Drive letöltése után a telepítésekor létrehoz egy mappát ami a fájlmegosztási munkafolyamatokhoz lényeges funkciókkal rendelkezik.

Az Internxt Drive a telepítése után a tálcáról érhető el ahol a fontosabb funkciók indíthatóak el. Megnyitható a megosztott mappa, futtatható a szinkronizálás, leállíthatjuk a szoftvert. A programmal egy profi biztonsági mentést lehet létrehozni ahol csak azokat a fájlokat kell kiválasztani, illetve kezelni a mik fontosak, nem lehet azokat pótolni, tehát egy alap biztonsági mentést szeretnénk létrehozni.

Felhő alapon használható Windows megoldás a Internxt Drive

A szükséges tartalmak megosztásának a kezdéséhez a támogató mappába kell másolni. A szoftver a mappákban található fájlokat szinkronizálja, a szerveren található tartalmakat az általunk engedélyezett felhasználók el tudják tárolni a számítógépre. Az Internxt Drive kliens ingyenesen is biztosít 10 GB tárhelyet ami egy átlagos felhasználó számára tökéletes ha képeket, videókat, illetve normál tartalmakat szeretnének megosztani.

Helyette használható a Dropbox illetve a Google Drive, amivel a gépünkön található fájlokról tudunk egy biztonsági mentést készíteni, az azok szinkronizálása a definiált módszerrel lehet.

A Internxt Drive egy felhő alapon használható fontosabb tartalomról való biztonsági mentések létrehozására használható szoftver ami 10 GB tárhelyet tartalmaz azok számára akin normál feladatokhoz szeretnék futtatni.

Internxt Drive

Internxt Drive összefoglaló:

 • mappa szinkronizálás
 • felhasználóbarát felszín
 • alap beállítások
 • 10 GB ingyen tárhely
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://internxt.com/
Internxt Drive letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Internxt Drive
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Google Drive 94.0.1.02024-07-24 Google Drive 94.0.1.0 (0)
  A Google Drive kliens szoftverével teljesen automatikusan szinkronizálni tudod fájljaidat, dokumentumaidat a számítógéped és a Drive […]
 • Dropbox 205.5.56382024-07-24 Dropbox 205.5.5638 (0)
  A Dropbox nevű free alkalmazással a felhőben tudod tárolni tartalmaidat, szinkronizálni, ideális Backup készítésére és az így tárolt […]
 • Get2Clouds 1.0.1.2502024-07-17 Get2Clouds 1.0.1.250 (0)
  A Get2Clouds fájlmegosztó kliens segítségével SFTP, BOX, Dropbox, Google Drive, jellegű tárhelyek esetén van lehetőség a tartalmak […]
 • Nextcloud 3.13.22024-07-09 Nextcloud 3.13.2 (0)
  Nextcloud egy extra funkciókkal rendelkező kliens program amivel mappa szinkronizálás, illetve felhő alapú fájlok megosztását teszi […]
 • Proton Drive 1.5.02024-03-06 Proton Drive 1.5.0 (0)
  A Proton Drive digitálisan elérhető fájlok felhő alapú tárhelyre történő zökkenőmentes szinkronizálásához futtatható amivel végpontok […]

Szólj hozzá