Blog

Fájlmegosztóként használható alkalmazás az Internxt Drive

A szoftver egy több eszközről is elérhető biztonságos fájlmegosztási módszert biztosító Windows kiegészítő ami rengeteg feladathoz kiváló megoldás. Az Internxt Drive a nem helyreállítható fájlokról biztonsági mentések létrehozásához is fel lehet használni.

A szoftverrel a gépen található tartalmak mappa szinkronizálásával támogatja, hogy azokat internetkapcsolaton keresztül bárhonnan elérhessük. Az alkalmazás ingyenes változata otthoni felhasználók számára minden fontosabb szolgáltatást tartalmaz, ahol a kliens, illetve a tárhely is megtalálható. A szoftverrel egy hatékony, kezdőknek is nagyon egyszerűen használható fájl megosztó, illetve a mappa szinkronizálás hajtható végre. A fájlok Online megosztásához csak az Internxt Drive által integrált mappába kell átmásolni azokat a fájlokat amik fontosak.

Modern fájlmegosztó szoftver

A mappában található fájlokhoz elkészíteni egy hivatkozást, a fájl titkosítással biztonságosabb tartalom elérést biztosít ahol csak azok a felhasználók tudnak hozzáférni akikkel azt megosztottuk.

Az alkalmazás akkor is hatékony ha adott fájlokról szeretnénk egy egyszerűbb biztonsági mentést létrehozni, ahol a szoftver installálása, a korábban létrehozott fiókba való belépés, majd a szinkronizálás szükséges ami után visszaszerezzük azokat a tartalmakat amik esetleg olyan adatokat tartalmaznak a mik pótolhatatlanok. Az Internxt Drive szabadon beszerezhető, illetve plusz tárhellyel is beszerezhető, az ingyenes kiadása innen érhető el.

Internxt Drive – kliens fájlok megosztásához


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlmegosztóként használható alkalmazás az Internxt Drive
Szerző
Leírás
Modern fájlmegosztó szoftver amivel akár a fontosabb fájlok is biztonságosan tárolhatóak, az Internxt Drive kiegészítővel közzétett fájlok eléréséhez internet kapcsolat kell csak.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá