Cloudevo 2.4.2.17145

A Cloudevo egy speciális kliens program, amivel fájlmegosztási műveleteket tudsz végrehajtani. Lehet vele szinkronizálni, maga a használata igen biztonságos. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a Dropbox, Google Drive, Box és még számos fájlmegosztó szolgáltatást.

Ha rendszeresen szoktál fájlokat megosztani, egyszerre több tárhely szolgáltatásba is regisztráltál, erre keresel egy kliens alkalmazást, azokhoz egyetlen felületről tudj hozzáférni, itt a Cloudevo. A szoftver nem csak hogy biztonságos, hanem a használata is nagyon egyszerű.

A Cloudevo letöltése után a telepítésekor létrehoz egy rendszer visszaállítási pontot, ez a lehetőség az esetleges problémák megoldásakor lehet hasznos.

Az alkalmazás rengeteg kényelmi funkciót biztosít, az első indítás alkalmával a szoftver egy rövid, gyors regisztrációt igényel, ezt követően azonnal használható, hozzá lehet kapcsolni a korábban létrehozott fiókjaidat. Itt rengeteg Online tárhely szolgáltatót támogat, legyen az a Google Drive, Box, vagy Dropbox, természetesen ez a lista nem teljes, ettől sokkal több szolgáltatás esetén nyújt teljes körű szolgáltatást. Ezt külön profilba rendezve lehet elérni.

A Cloudevo nem csak hagyományos fájlmegosztási feladatokra használható fel, tud szinkronizálni, emellett a biztonságot is szem előtt tartja amiről a kliens oldali titkosítási módszerével gondoskodik.

A szinkronizálási feladatokat akár teljesen automatikusan végre tudja hajtani, időzítetten. A beállításoknál konfigurálható, hogy az alkalmazás automatikusan betöltődjön a Windows-al. Külön sávszélesség korlátozásokat alkalmazhatsz, ez le, illetve feltöltési irány szerint is definiálható.

A Cloudevo komolyabb beállítást nem igényel kizárólag azokat a lehetőségekhez biztosít hozzáférést amire mindenképp szükség van.

Fájlok megosztására használhatod még a CloudMe, SHAREit, illetve a Cloud Explorer megoldását, ami funkcionálisan hasonló opciókat biztosít a szóban forgó alkalmazással összehasonlítva.

A Cloudevo egy teljesen ingyenesen használható biztonságos fájlmegosztási feladatokra tervezett szoftver, amit szinkronizálási feladatokra is fel tudsz használni. A telepítését és az első indítását követően egy rövid regisztrációra lehet szükség.

Cloudevo

Cloudevo összefoglaló:

 • Fájlmegosztó alkalmazás, kliens…
 • egyszerű használat
 • számos népszerű Online tárhely szolgáltatás esetén támogatott
 • minimális konfigurációt igényel
 • szinkronizálási feladatokhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.evorim.com/en/cloudevo


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Cloudevo
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CloudMe 1.9.72016-05-29 CloudMe 1.9.7 (0)
  A CloudMe egy felhőalapú szolgáltatásokat biztosító Free alkalmazás, vele a képeidet, dokumentumaidat, videóidat egy távoli szerverre […]
 • Dropbox 108.4.4532020-10-24 Dropbox 108.4.453 (0)
  A Dropbox nevű free alkalmazással a felhőben tudod tárolni tartalmaidat, szinkronizálni, ideális Backup készítésére és az így tárolt […]
 • Get2Clouds 1.0.1.852019-09-10 Get2Clouds 1.0.1.85 (0)
  A Get2Clouds fájlmegosztó kliens segítségével SFTP, BOX, Dropbox, Google Drive, jellegű tárhelyek esetén van lehetőség a tartalmak […]
 • Google Drive 3.37.71212017-10-22 Google Drive 3.37.7121 (0)
  A Google Drive kliens szoftverével teljesen automatikusan szinkronizálni tudod fájljaidat, dokumentumaidat a számítógéped és a Drive […]
 • Cloudfogger 1.5.492016-03-21 Cloudfogger 1.5.49 (0)
  A Cloudfogger egy fájlok, mappák titkosítására alkalmas program, ami fájlmegosztó funkciókat is biztosít. Ez a Free alkalmazás a […]