Íme, ez a legnépszerűbb fájlkezelő szoftver….

Az egyik legnépszerűbb, legtöbbek által használt fájlkezelő szoftver ami FTP útvonalon történő műveletek végrehajtására szakosodott. A Total Commander ZIP kezelő funkcióval is rendelkezik.

Ki ne ismerné a népszerű FTP kliens szoftvert, a Total Commander-t, ami fájlkezelési műveletek valódi nagymesterének számít. Kezelőfelületén az összes talán említésre méltó funkció megtalálható, mindent tud ami csak kellhet. Kétpaneles elrendezéséből adódóan rendkívül egyszerűen tudsz navigálni a forrás és a cél mappák között. A rendszeresen meglátogatott FTP hozzáférések azonosítói előre elmenthetőek így az a legközelebbi belépéskor már sokkal könnyebben érhetőek el. Ha szükséges, közvetlen kapcsolatot tudunk létesíteni két számítógép között abban az esetben ha azok összeköttetésben vannak. Egyedi rendezési lehetőségeket, ZIP kicsomagolót is biztosít, hisz szinte biztos hogy összefutunk az adott formátummal.

A Total Commander hatalmas népszerűségnek örvend, ingyenesen értesítési ablakot jelenít meg az indításának a pillanatában, ez természetesen funkcionálisan nem befolyásolja.

Ha nem szeretnéd telepíteni erre a változatra van szükséged, ha napi rendszerességgel futtatnád, akkor használd ezt a kiadását.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek