Total Commander Portable 8.0.1

A Total Commander Portable egy hordozható FTP kliens szoftver ami felületén minden fontosabb lehetőséget biztosít FTP útvonalon való fájlok mozgatása esetén használhatjuk.

Az egyik legnépszerűbb fájlkezelő alkalmazás ami funkcionálisan úgynevezett pluginok hozzáadásával igen speciális mélységig bővíthető. Paneles elrendezése gondoskodik arról hogy a lehető legegyszerűbben tudjuk a forrás és a cél tárolóelem tartalmát összehasonlítani, mappák esetén szerkeszthető annak jogosultsága, tartalma. Az FTP csatlakozás igen biztonságosan hajtható végre, a kezelt jelszavak titkosított formában kerülnek eltárolásra abban az esetben ha máskor is szükséges volna. Többek között tartalmaz egy beépített ZIP fájlkezelő segédet amivel a tömörített állományok nem csak megnyithatóak de újak is létrehozhatóak, a további fájlkezelési tulajdonságok között található a darabolási és egyesítési lehetőség.

A Total Commander Portable további funkciókkal is felruházható, ha felmerül egy kérdés csak egy rövid keresésre van szükség. Ez a kadás a hordozható változat amit egy szabad, USB meghajtóra kell kicsomagolni, majd onnantól már kötöttségektől mentesen tudjuk mozgatni több gép között. A telepíthető változata innen tölthető le.

Összefoglaló:

Total Commander Portable pillanatkép

  • FTP kliens program
  • ZIP kezelő funkció
  • szinkronizáló funkció
  • ezt a változatot nem kell installálni
  • funkcionálisan kiegészítőkkel bővíthető
  • Magyar nyelv
  • próbaverziós kiadás

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
tc2usb.zip
Platform
Windows / XP / 7 / 8
Teljes ár
44,00 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek