Hamachi 2.2.0.633

A Hamachi megfelelő eszköz, hogy könnyen létre tudj hozni biztonságos virtuális magánhálózatokat több számítógép között. Ez a Free alkalmazás a kommunikációt titkosítva hajtja végre a két végpont között. Itt akár FTP kapcsolatok is kiépíthetőek egyszerűbb fájlmozgatási feladatokra, természetesen játékokhoz is hasznos lehet. Könnyen kezelhető VPN program.

Ha egyszerre több számítógéppel rendelkezel, felmerül annak a lehetősége hogy össze szeretnéd azokat kötni hogy fájlokat tudj mozgatni, esetleg barátokkal történő játékok lebonyolítására volna igény, akkor a Hamachi ebben a lehető legegyszerűbben támogat.

Mivel az alkalmazás Magyar nyelvi támogatást is kapott, így a kezelése nem jelenthet problémát a kezdők számára sem. Maga a telepítés is honosított formában történik, a legalapvetőbb adatok megadásán kívül túl sok tennivaló nincs, ha fontosnak tartod, külön parancsikont is létre lehet hozni az asztalon, így bármikor elérhető, indítható.

A Hamachi ingyenesen korlátozott lehetőségeket biztosít, limitálva van a hálózatok létrehozásának száma, természetesen otthoni felhasználás esetén „Free opció” is bőven elég.

A Hamachi rendeltetésszerű használatához létre kell hozni egy fiókot, ezt a kezelőfelületén is meg lehet tenni, ha már rendelkezel vele, csupán be kell jelentkezned.

A biztonságos VPN kapcsolatok létrehozása előtt néhány alapvető beállítást is módosítani lehet. A partner kapcsolatoknál engedélyezni, illetve tiltani lehet az adatátvitel titkosítását, illetve a tömörítést. Érdemes ezeket alapértelmezetten hagyni.

A LogMeIn Hamachi megoldásának köszönhetően egyszerűen hozhatóak létre olyan hálózati csatlakozások akár két számítógép között, ami fájlátvitelt is biztosít. Mivel a két pont közötti kommunikáció titkosítva van, így lehetetlen az illetéktelen hozzáférés.

Két számítógép közötti kapcsolat létesítést más módon is meg lehet valósítani, többek között a TeamViewer nevű távoli asztali hozzáférést lehetővé tevő programmal, vagy a Supremo megoldásával, ami már rövid szöveges üzenetek küldését is lehetővé teszi a partnerek között. Ha a címben szereplő alkalmazás által szolgáltatott lehetőségek kevésnek bizonyulnak, őket is ki lehet próbálni.

A Hamachi segítségével VPN kapcsolat formájában tudsz biztonságos virtuális hálózatot létrehozni, ahol igény esetén egyszerűbb fájlátvitelre is mód van. Ingyenesen korlátozott lehetőségeket biztosít.

Hamachi

Hamachi összefoglaló:

 • Virtuális magánhálózatok kiépítéséhez
 • magas titkosítási eljárás ( 256 BIT SSL )
 • játékokhoz
 • fájlátvitel
 • hálózat felügyeleti szolgáltatások
 • FTP támogatás
 • fiók létrehozása szükséges
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://secure.logmein.com/HU/products/hamachi/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Hamachi
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VPN Gate Client Plug-in 2021.10.272021-10-26 VPN Gate Client Plug-in 2021.10.27 (0)
  A VPN Gate Client Plug-in segítségével elrejtheted az IP címedet ezáltal nem csak hogy biztonságosabban, hanem korlátozások nélkül […]
 • OpenVPN 2.5.4.I6042021-10-21 OpenVPN 2.5.4.I604 (0)
  Az OpenVPN biztonságosabb közeget teremt internetezési tevékenységed számára azáltal hogy az adatforgalmadat titkosítja. Anonim módon […]
 • Tor Browser 10.5.82021-10-06 Tor Browser 10.5.8 (0)
  A Tor Browser segítségével teljesen anomim módon böngészhetsz, biztonságos privát munkamenetet nyújt. Free alkalmazásként kezelheted. […]
 • TeamViewer 15.21.82021-09-08 TeamViewer 15.21.8 (0)
  A TeamViewer segítségével távoli asztali kapcsolatot tudunk létesíteni a  szolgáltatás keretein belül. Segítségnyújtásra, […]
 • TeamViewer Portable 15.21.82021-09-08 TeamViewer Portable 15.21.8 (0)
  A TeamViewer Portable segítségével távoli asztali kapcsolatot tudsz teremteni más számítógépekkel. Távvezérelj, nyújts segítséget […]