Képlopók

Free Video Call Recorder for Skype 1.2.28.301

A Free Video Call Recorder for Skype egy hang, illetve videó felvevő szoftver, amivel a szóban forgó applikáció beszélgetéseit lehet rögzíteni. Ez a Free alkalmazás kifejezetten az egyszerűségre és a könnyed kezelhetőségre törekszik. Audiót MP3-ba is tudja menteni.

Aki videó telefonálni szokott, esetleg a Skype az alapértelmezett szoftvere a feladatra, esetleg felmerül annak az igénye, hogy egy adott beszélgetést rögzíteni szeretne egy adott okból kifolyólag, azok számára itt egy kiváló és ingyenes program a Free Video Call Recorder for Skype.

Maga az alkalmazás a Free Studio keretein belül is igénybe vehető, de akik csak ezen funkcióra tart igényt, itt a különálló csomag.

Az alkalmazás telepítése viszonylag egyszerű, de azért azt érdemes megemlíteni, hogy a letölthető változat egy letöltő kliens ami a telepítés futtatásakor szerzi be az aktuális, legújabb verziót. A fájlok másolása és a jóváhagyás üzenet ablak után egy Magyar nyelven is kommunikáló felhasználói felület fogad, ahol egy értesítő üzenetet jelenít meg a Free Video Call Recorder for Skype arról, hogy a személyiségi jogokra való tekintettel a másik partnert is tájékoztatni kell a felvétel készítésről, természetesen ezt az üzenetet ki is lehet kapcsolni, hogy a továbbiakban már ne jelenjen meg.

Az indulását követően automatikusan betölti a Skype-ot is.

Még az első használatba vétel előtt lehetőség van néhány alapvető beállítást módosítani, így testre szabottabban, rendezettebben vehető igénybe az amit kínál.

Az opciók, videó, hang elemnél kiválasztható, hogy milyen kodeket szeretnél kapni mint végeredményt, audiónál az MP3, illetve az AAC támogatott. Videóknál, a H263-264 között lehet választani.

A Free Video Call Recorder for Skype azt is támogatja, hogy megváltoztasd a bitráta, képkocka és a felbontás értékét, ezek csökkentésével értelemszerűen gyengébb minőséget kapunk.

A felvételi lehetőségeknél alapvetően három alternatíva között lehet választani. Minden tevékenység rögzítése, másik fél, illetve csak az audió megörökítése. Ezek között természetesen minden felhasználó maga az igényeihez mérten tud választani.

Alternatívájaként javasolható a TalkHelper Free Skype Recorder vagy a másik igen népszerű szoftver az MP3 Skype Recorder ha a szóban forgó program nem nyeri el a tetszésedet őket is kipróbálhatod.

Összességében a Free Video Call Recorder for Skype egy videó és audió tartalmak rögzítésére alkalmas program, ami videóbeszélgetések esetén ideális. Magyar nyelv, könnyű használat jellemzi.

Free Video Call Recorder for Skype

Free Video Call Recorder for Skype összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • streamWriter Portable 6.0.0.0.11352024-06-10 streamWriter Portable 6.0.0.0.1135 (0)
  A streamWriter Portable Internetes rádiócsatornák felvételét végrehajtani tudó ingyenes free alkalmazás. Tud ütemezve futni, […]
 • Debut Video Capture Software 10.122024-05-27 Debut Video Capture Software 10.12 (1)
  A Debut Video Capture Software videó képlopásokra használható remek ingyenesen használható szoftver. Vele komolyabb szakértelem […]
 • Shotcut 24.04.282024-05-11 Shotcut 24.04.28 (0)
  A Shotcut megoldásával maximálisan kihasználhatjuk a Videószerkesztési feladatainkat, a fájljainkat effektekkel is szerkeszthetjük, […]
 • Shotcut Portable 24.04.282024-05-11 Shotcut Portable 24.04.28 (0)
  A Shotcut Portable figyelemfelkeltő minőségű tartalmakat hoz létre Videókból, zenei tartalmakból, fotókból egy idővonalon. A […]
 • IceCream Screen Recorder 7.412024-05-07 IceCream Screen Recorder 7.41 (0)
  Az IceCream Screen Recorder egy videó, illetve képlopó szoftver amivel rugalmasan és széleskörűen tudod rögzíteni az asztali […]

Szólj hozzá