Foxit Reader használata

A Foxit Reader egy igazán sokoldalú PDF mindenes szoftver, ami a meglévők megtekintésére, újak létrehozására is használható. Alapvető szerkesztési lehetőségeket is tartalmaz.

A PDF dokumentumok megnyitására rengeteg remekebbnél remekebb szoftver érhető el, itt egy ingyenes megoldás, ami az azok megtekintésén felül egyéb opcionális lehetőségekkel is fel van szerelve.

Magyarítása:

A Foxit Reader alapértelmezetten sajnos nem használható Magyar nyelven, de meg van arra a mód, hogy ezt megvalósítsd. Ehhez a következőket kell tenned. A bal felső sarkon található navigációs sávnál válaszd ki a File, preferences menüpontot, majd ezen belül a languages elemet, itt válaszd ki a Magyar nyelvet ezután a Foxit Reader önállóan letölti és alkalmazza az új beállításokat. Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a változás csak az újraindítása után lép életbe.

Új PDF létrehozása:

Ha új PDF állományt szeretnél összeállítani, ez sem egy túlságosan bonyolult eljárás, mivel, erre is a lehető leghatékonyabban összpontosít. Válaszd a Fájl, majd ezen belül a létrehozás lehetőséget, itt további variációk adottak, hisz ezt a vágólap tartalmából, vagy egy adott fájlból is meg tudja tenni. A különlegessége ezen a területen, hogy akár fotókat is fel tud használni. Az így megnyitott tartalmakon már elhelyezhetsz szöveges tartalmakat, de akár képeket is beilleszthetsz.

Dokumentumok megosztása:

A Foxit Reader használata során a vele elkészített, vagy kezelt tartalmak megoszthatóak, akár a Facebook, vagy az Evernote hálózatán, vagy E-mail formájában. Ennek végrehajtásához ezekhez fiók szükséges, üzenetben való elküldésükhöz pedig alapértelmezett levelező program kell.

A Foxit Reader legújabb változata innen érhető el, hordozható kiadásban is használhatod.

 

Foxit Reader használata, tippek

Foxit Reader használata, kezelése

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek