FinalBurner PRO 2.24.0.235

A FinalBurner PRO teljes körű szolgáltatást biztosít CD/DVD lemez írási feladatokhoz. Az alábbi program ideális műsoros, adatlemezek összeállításában, de olyan alapvető opciók is támogatottak az esetében mint a közvetlen másolás. Audió rippelő funkció, ISO támogatás.

Meglévő tartalmak archiválásának talán az egyik legegyszerűbb módja hogy azt CD/DVD lemezre írjuk. Itt a lehetőségek mélyebben szerteágaznak, attól függően hogy multimédiás, vagy adatállományról van szó. Ha a FinalBurner PRO nevű programra bízod tartalmaid lemezre írását, akkor az összes ismertebb variáció támogatottá válik ami az ezen területet érinti.

A néhány kattintásból álló telepítés után ami Magyar nyelven történik, azonnal neki is lehet látni az első projekt létrehozásának. Szerencsére nem csak az installálás, hanem maga a használat is honosított formában történik így az egyszerű, átlátható kezelhetőség alapból biztosított. Egy kipróbálható változatról van szó, ami próbaidősen vehető igénybe, természetesen a FinalBurner PRO ingyenes kiadásban is elérhető ami némileg kevesebb funkciót tartalmaz.

A FinalBurner PRO felhasználói felületén feladattól függően lehet kiválasztani, hogy milyen jellegű állomány archiválását szeretnéd rábízni. Ez csoportosítva a következő formában áll rendelkezésre, Adat, Videó, vagy Audió.

Létre tud hozni, műsoros CD/DVD-ket, ez lehet zenei, vagy filmes tartalom, hagyományos adatlemez égetés, de olyan alapvető lehetőség is helyet kapott benne mint a rippelés, vele minőségromlás nélkül tudsz tartalmakat lemezről a számítógépedre menteni. Természetesen ezen a területen a közvetlen lemezről lemezre másolás is megvalósítható, így a számodra fontosabb tartalmakat még azelőtt sokszorosítani tudod míg az eredeti lemez végleg olvashatatlanná válna. A FinalBurner PRO kezelőfelülete elrendezés szempontjából testre szabható.

Megfelelőjeként a BurnAware Professional használható, ha inkább az ingyenesség a döntő szempont akkor CDBurnerXP lehet megfelelő választás. Szintén ISO támogatással bír az ISO Workshop ami felépítésben hasonlít a címben szereplő programra.

A FinalBurner PRO segítségével egyszerűen írhatsz lemezre adatokat, filmeket, audió tartalmakat, tud még rippelni, meglévő CD/DVD lemezeket másolni.

FinalBurner PRO

FinalBurner PRO összefoglaló:

 • CD/DVD író alkalmazás
 • adatlemezekhez, ISO támogatás
 • rippelés
 • közvetlen másoló funkció
 • műsoros CD/DVD lemezek összeállítása
 • egyszerű, áttekinthető felület
 • Magyar nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://protectedsoft.com/descr_fb_pro.php

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FinalBurner PRO
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
14,98 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CDBurnerXP 4.5.8.67952017-11-17 CDBurnerXP 4.5.8.6795 (0)
  A CDBurnerXP egy remek, könnyen kezelhető CD/DVD író alkalmazás ami ideális adatlemezek készítéséhez, de attól sem riad vissza hogy […]
 • KRyLack Burning Suite Free 1.20.052017-01-02 KRyLack Burning Suite Free 1.20.05 (0)
  A KRyLack Burning Suite Free egy nagyon egyszerűen használható CD/DVD író program, ami multimédiás tartalmak, ISO fájlok esetén […]
 • Ashampoo Burning Studio Pro 16.0.4.4 (4510)2015-12-17 Ashampoo Burning Studio Pro 16.0.4.4 (4510) (0)
  Az Ashampoo Burning Studio Pro Adatlemezek, multimédiás tartalmak archiválására ideális Prémium szoftver. Az ingyenes írószoftverhez […]
 • FreeStar CD Burner Software 2.012013-05-12 FreeStar CD Burner Software 2.01 (0)
  A FreeStar CD Burner Software könnyű és gyors adatlemez írási és készítési funkciókkal lát el minket.   Sok olyan feladat van amit […]
 • Soft4Boost Burning Studio 4.7.7.7212017-07-24 Soft4Boost Burning Studio 4.7.7.721 (0)
  A Soft4Boost Burning Studio egy Magyar nyelvű, számos extra funkcióval rendelkező CD/DVD író alkalmazás. A szoftverrel ISO fájlokat, […]