FinalBurner PRO 2.24.0.235

A FinalBurner PRO teljes körű szolgáltatást biztosít CD/DVD lemez írási feladatokhoz. Az alábbi program ideális műsoros, adatlemezek összeállításában, de olyan alapvető opciók is támogatottak az esetében mint a közvetlen másolás. Audió rippelő funkció, ISO támogatás.

Meglévő tartalmak archiválásának talán az egyik legegyszerűbb módja hogy azt CD/DVD lemezre írjuk. Itt a lehetőségek mélyebben szerteágaznak, attól függően hogy multimédiás, vagy adatállományról van szó. Ha a FinalBurner PRO nevű programra bízod tartalmaid lemezre írását, akkor az összes ismertebb variáció támogatottá válik ami az ezen területet érinti.

A néhány kattintásból álló telepítés után ami Magyar nyelven történik, azonnal neki is lehet látni az első projekt létrehozásának. Szerencsére nem csak az installálás, hanem maga a használat is honosított formában történik így az egyszerű, átlátható kezelhetőség alapból biztosított. Egy kipróbálható változatról van szó, ami próbaidősen vehető igénybe, természetesen a FinalBurner PRO ingyenes kiadásban is elérhető ami némileg kevesebb funkciót tartalmaz.

A FinalBurner PRO felhasználói felületén feladattól függően lehet kiválasztani, hogy milyen jellegű állomány archiválását szeretnéd rábízni. Ez csoportosítva a következő formában áll rendelkezésre, Adat, Videó, vagy Audió.

Létre tud hozni, műsoros CD/DVD-ket, ez lehet zenei, vagy filmes tartalom, hagyományos adatlemez égetés, de olyan alapvető lehetőség is helyet kapott benne mint a rippelés, vele minőségromlás nélkül tudsz tartalmakat lemezről a számítógépedre menteni. Természetesen ezen a területen a közvetlen lemezről lemezre másolás is megvalósítható, így a számodra fontosabb tartalmakat még azelőtt sokszorosítani tudod míg az eredeti lemez végleg olvashatatlanná válna. A FinalBurner PRO kezelőfelülete elrendezés szempontjából testre szabható.

Megfelelőjeként a BurnAware Professional használható, ha inkább az ingyenesség a döntő szempont akkor CDBurnerXP lehet megfelelő választás. Szintén ISO támogatással bír az ISO Workshop ami felépítésben hasonlít a címben szereplő programra.

A FinalBurner PRO segítségével egyszerűen írhatsz lemezre adatokat, filmeket, audió tartalmakat, tud még rippelni, meglévő CD/DVD lemezeket másolni.

FinalBurner PRO

FinalBurner PRO összefoglaló:

 • CD/DVD író alkalmazás
 • adatlemezekhez, ISO támogatás
 • rippelés
 • közvetlen másoló funkció
 • műsoros CD/DVD lemezek összeállítása
 • egyszerű, áttekinthető felület
 • Magyar nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://protectedsoft.com/descr_fb_pro.php

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FinalBurner PRO
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
14,98 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CDBurnerXP 4.5.8.70422020-05-23 CDBurnerXP 4.5.8.7042 (0)
  A CDBurnerXP egy remek, könnyen kezelhető CD/DVD író alkalmazás ami ideális adatlemezek készítéséhez, de attól sem riad vissza hogy […]
 • DVDFab 12.0.7.22022-05-12 DVDFab 12.0.7.2 (0)
  A DVDFab egy minden igényt széleskörűen kielégítő multimédiás szoftver ami rippelni, 3D -t konvertálni, DVD lemezt közvetlenül […]
 • BurnAware Premium 15.42022-04-25 BurnAware Premium 15.4 (0)
  A BurnAware Premium adatlemezek és multimédiás tartalmak CD/DVD-re való archiválására használható szoftver, vele sokkal több […]
 • EZ CD Audio Converter Free 10.0.72022-04-12 EZ CD Audio Converter Free 10.0.7 (0)
  Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei […]
 • Homa Burner .NET 16.12022-04-08 Homa Burner .NET 16.1 (0)
  A Homa Burner .NET egy CD/DVD lemez író program amivel adat, illetve műsoros lemezeket lehet létrehoznunk. A szoftver audió tartalmak […]