Ezzel az alkalmazással ( Zero Install ) sokkal könnyebben tudsz Windows App kiegészítőket beszerezni

Rengeteg hasznos tulajdonságot említhetünk a Zero Install nevű alkalmazásról, mivel sokkal egyszerűbben kereshetjük meg, illetve tölthetjük le azokat a szoftvereket amiket rendszeresen használunk. A Zero Install az azok beszerezésére, illetve a rendszerezésükre is használható, a programmal sokkal könnyebben indíthatóak el, Start Menüként is futtathatjuk.

Ha kipróbáljuk ezt a remek szoftvert egy program segít az összes kedvenc, rendszeresen használt alkalmazásunk beszerzésében ahol azt egy jelentősebb program listával rendelkező indtófelületen lehet kiválasztani. A Zero Install felhasználói felületén a szükséges alkalmazás kiválasztása után azt vele le is lehet tölteni, azt installálja majd ha szükséges szintén a programmal lehet majd elindítanunk. Beépített keresővel használhatjuk.

Rengeteg beszerezhető alkalmazás

Az alkalmazás, a Zero Install hatalmas kínálattal rendelkezik amik között szórakozásra, irodai feladatokra, fejlesztési munkafolyamatokra, multimédiás feladatokhoz is megtaláljuk azt a programot amire szükség van, esetleg korábban futtattuk. Az aktuális verzióra való frissítés is egyszerűen vele megoldható.

Több verzióban is beszerezhető, telepíthető, illetve hordozható változatként, azok között használhatóság szerinti nézetmód alapján nincs komolyabb funkció eltérés. Ingyenes kiadás.

Zero Install – alkalmazás kereső program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ezzel az alkalmazással ( Zero Install ) sokkal könnyebben tudsz Windows App kiegészítőket beszerezni
Szerző
Leírás
Szoftverek kereséséhez, illetve beszerzésükhöz választható a Zero Install

Kapcsolódó szoftverek