EveryLang 5.7.1

Az EveryLang egy szövegfordító program ami rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik. A szoftver több módszerrel is támogatja a fordításhoz szükséges szöveges tartalom begépelését, vágólap, illetve normál módszerrel. Több választható fordító motort tartalmaz, Google, Microsoft, Yandex, 100 nyelven lehet fordítani. Helyesírás ellenőrzővel.

Egyszerűen, a felhasználókra koncentrálva lehet szöveges tartalmakat lefordítani az EveryLang megoldásával ami akár azonnal ellenőrzi a helyesírási hibákat is.

Az EveryLang letöltése és a használatáig csak néhány lépésre van szükség ami után a szoftver azonnal felhasználható szöveges tartalmak fordítására. A szoftver felülete áttekinthető, kizárólag azokat a funkciókat fedezhetjük fel amikre mindenképp szükséges, gyorsabb a végeredményeket szükség alapján definiált módszerrel szolgáltatja a PC futtatójának.

A szövegfordító több módszerrel támogatja, hogy az idegen nyelven található tartalmakat le tudjuk fordítani, a felhasználói felületen begépeléssel, illetve a vágólapról való másolási feladattal. A feladatot megelőzve be kell állítani azokat a nyelveket amikkel dolgozni szeretnénk. A szoftver megfelelő gyorsasággal fordít, a jobb eredmény és a választható variációk miatt több motort is támogat, ilyen a Google, Microsoft, Yandex.

Helyesírás ellenőrzővel is rendelkezik az EveryLang

Bármikor el tudunk gépelni egy adott szöveget, ami helyesírási hibákkal jár. A szoftver, az EveryLang egy helyesírás ellenőrzővel is rendelkezik, megjeleníti a hibát, a felhasználó azt később helyre tudja hozni.

A szövegfordító szoftver közel 100 nyelven használható, egyszerűen konfigurálhatjuk, elrendezésváltás, szövegbeviteli napló és egyéb olyan szolgáltatás fedezhető fel ami sokkal korszerűbb feladatok elvégzését támogatja.

Szövegfordító program még a Qtranslate, illetve az Easy Translator megoldása. Ha naponta szoktál fordítani szöveges tartalmakat, ez a program egy megbízható kiegészítő, hogy a legjobb fordításokat készíthessük el.

Az EveryLang 100 nyelvet támogat, hogy az idegen nyelven készült tartalmakat le tudjuk fordítani, illetve a saját szöveges feladatainkat bármilyen nyelven megtekinthetővé tegyük. Ingyenes használat esetén 40 napig futtatható.

EveryLang

EveryLang Összefoglaló:

 • Irodai alkalmazás
 • szövegfordító
 • 100 nyelvet ismer
 • választható fordító szolgáltatások
 • vágólap támogatás
 • egyszerű használat
 • helyesírás ellenőrzés
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://everylang.net/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
EveryLang
Platform
Windows
Teljes ár
USD 7,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Balabolka Portable 2.15.0.8022021-10-07 Balabolka Portable 2.15.0.802 (2)
  A Balabolka Portable megfelelő eszköz, hogy szövegeket audió tartalomként tudj kezelni. Az alábbi Free alkalmazás egy szövegfelolvasó […]
 • QTranslate 6.9.02021-08-30 QTranslate 6.9.0 (0)
  A QTranslate segítségével a lehető legegyszerűbben tudsz szöveges tartalmakat lefordítani. QTranslate letöltés, leírása, teszt. A […]
 • QTranslate Portable 6.9.02021-08-30 QTranslate Portable 6.9.0 (0)
  A QTranslate Portable egy telepítés nélkül használható szövegfordító program, rengeteg nyelvet támogat. QTranslate Portable letöltés […]
 • Colibri Browser 1.21.02021-01-17 Colibri Browser 1.21.0 (0)
  A Colibri Browser nevű programmal a te igényeidhez igazítottan tudod a téged érdeklő oldalakat megtekinteni, amellett hogy néhány […]
 • Easy Translator 16.0.62020-12-18 Easy Translator 16.0.6 (0)
  Az Easy Translator közel 91 nyelven használható szövegfordító program, vele a lehető legkisebb erőfeszítés árán tudsz idegen eredetű […]