Effektek, illetve ID3 tag kezelést is felfedezhetünk a GOM Audio zenelejátszójában

A multimédiás alkalmazással zenei fájlokat lehet lejátszani ahol egy modern felhasználói felületen lehet akár korlátlan formában kiválasztani azokat a funkciókat amik felfedezhetőek egy audió fájl kezelő program esetén. A tartalom ID3 tag tulajdonságait is tudja kezelni, megjeleníti. A GOM Audio effekt kiegészítőt is tartalmaz.

Zenei fájlokhoz, az azok lejátszásához egy profi szoftver a GOM Audio, látványos felhasználói felülettel, illetve szinte korlátlan funkciókkal elkészített megoldás. A rengeteg kodek formátumot, a számítógépről, illetve interneten keresztül is képes megnyitni, azt hangzásban módosíthatjuk, ahhoz egy beépített equalizert integráltak a támogatott eszközei közé.

Lejátszólistával, illetve ID3 tag kezelővel használható, igaz ezek a funkciók már minden nagyobb multimédiás fejlesztés részeként megtalálhatóak.

A skinekkel dizájnosabb látványosabb lesz az alkalmazás, illetve módosítható a felszín funkció navigációs területe ezzel értékesebb a felhasználók között.

Akik számára az alapértelmezett zene lejátszó alkalmazás azoknak egyszerűbb a zenei tartalmak lejátszása, illetve az egyes fájlok közötti navigáció ha azokat gyorsbillentyű parancsokkal érjük el. A már előre hozzárendelt listát módosítani lehet, az egész navigációs funkció készlet aktiválható, illetve kikapcsolható ha azt normál módszerrel szeretnénk indítani. A fejlesztő termékeiből rengeteg közkedvelt program választható ki, amik multimédiás fájlokhoz tervezték meg. A GOM Audio itt található, ingyenes.

GOM Audio – zenelejátszó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Effektek, illetve ID3 tag kezelést is felfedezhetünk a GOM Audio zenelejátszójában
Szerző
Leírás
Ígéretes zenelejátszó szoftver Windows rendszerre ami garantáltan minden formátumhoz eredménnyel használható: GOM Audio

Kapcsolódó szoftverek