Connectify Hotspot: Hozz létre saját WI-FI hálózatot

Ezzel a remek alkalmazással a lehető legegyszerűbben tudsz létrehozni saját WI-FI hálózatot, miközben a Connectify Hotspot néhány plusz, igen hasznos funkcióval látja el a PC-hez csatlakozott eszközöket.

A szoftverrel a Connectify Hotspot megoldásával komolyabb szakértelem nélkül tudsz létrehozni olyan WI-FI hálózatokat, aminek köszönhetően sokkal kényelmesebben lehet táblagépről, mobilról, vagy akár számítógépről internetezni. A WI-FI program a biztonságra is komoly hangsúlyt fektet, mivel WPA2, WEP titkosítással védi meg az illetéktelen hozzáférést. A konfigurációs beállításoknál a megosztáshoz saját nevet készíthetsz, egyéni, megfelelő biztonsággal rendelkező jelszó hozható létre.

WI-FI hálózatok megosztása

Az alkalmazás használata esetén a későbbiekben nincs tovább szükség arra hogy külön reklámblokkolót telepíts, hisz külön funkcióval rendelkezik ehhez a területhez. A csatlakoztatott eszközökről néhány jellegzetes információt biztosít, forgalmazott adatmennyiség, sebesség, helyi IP cím.

A beállításoknál automatikusan elindíthatóvá tehető, így az egyszeri konfigurációja után gyakorlatilag csak használni kell. Sajnos rendelkezik egy hatalmas hiányossággal, Magyar nyelven nem támogatott a használata. A Wi-FI hálózat megosztásához egy kompatibilis modem szükséges. A legújabb változat itt található.

Connectify Hotspot: Wi-FI hálózatok létrehozásához ideális szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Connectify Hotspot: Hozz létre saját WI-FI hálózatot
Szerző
Leírás
Ezzel a remek alkalmazással a lehető legegyszerűbben tudsz létrehozni saját WI-FI hálózatot, miközben a Connectify Hotspot néhány plusz, igen hasznos funkcióval látja el a PC-hez csatlakozott eszközöket.

Kapcsolódó szoftverek

 • Connectify Hotspot 20182018-06-12 Connectify Hotspot 2018 (0)
  A Connectify Hotspot nevű Free alkalmazással egyszerűen létre tudsz hozni nyilvános WI-FI hálózatokat magas biztonsági, titkosítási […]
 • Kötelező kellék Free WI-FI-s böngészéshez: Hotspot Shield 2014-01-15 Kötelező kellék Free WI-FI-s böngészéshez: Hotspot Shield (0)
  A Hotspot Shield segítségével sokkal biztonságosabban böngészhetsz nyilvános hálózatokon, többek között az IP címedet is […]
 • SafeIP: Ha őt használod senki sem tudhatja meg hogy mit kerestél a neten2014-02-08 SafeIP: Ha őt használod senki sem tudhatja meg hogy mit kerestél a neten (0)
  Ha anonim módon szeretnél szörfözni, nem szeretnéd, hogy mások is tudomást szerezzenek arról hogy mit kerestél és tekintettél meg, […]
 • Hotspot Shield 7.9.02018-06-18 Hotspot Shield 7.9.0 (1)
  A Hotspot Shield biztonságosabb internetelérést biztosít azon felhasználók számára akik nyilvános hálózatról (WI-FI) böngésznek. […]
 • OpenVPN 2.4.62018-10-07 OpenVPN 2.4.6 (0)
  Az OpenVPN biztonságosabb közeget teremt internetezési tevékenységed számára azáltal hogy az adatforgalmadat titkosítja. Anonim módon […]