Blog

Alakítsd át a számítógépedet Wi-FI Hotspottá a MyPublicWIFI segítségével

Ingyenes, védett WI-FI, Hotspot hálózatot tudsz létrehozni a MyPublicWIFI nevü alkalmazással amit nagyon egyszerű beállítani, ráadásul több hasznos funkciót is ki lehet próbálni vele. Sávszélesség korlátozással.

Saját célra, vagy akár üzleti megoldáshoz is felhasználható WI-FI hálózat megosztó eszköz ami remek integrációs képességekkel rendelkezik minden felhasználó számára. A MyPublicWIFI támogatja a tűzfalat, kontrollálható, hogy milyen tartalmakhoz lehessen a cél eszközön hozzáférni, P2P, Facebook, UPnP Protokoll, helyi hálózatok blokkolása a csatlakoztatott kliens eszközök számára. A szoftver több konfiguráció alapján is használható ahol a felhasználás módja határozhatja meg hogy milyen módon fusson.

A WI-FI megosztott hálózat sávszélessége is módosítható, az egyszerre csatlakoztatott kliensek megfelelő erőforrás eloszlás szerint tudják igénybe venni a rendelkezésre álló szolgáltatást.

Az ingyenes megoldások között egy remek program ami csak a szükséges beállításokat tartalmazza, ha szükséges el lehet tárolni, hogy milyen tartalmakat tekintettek meg a csatlakoztatott eszközzel, az lehet számítógép, vagy mobil eszköz, tehát korlátlan lehetőségek rejlenek benne. A MyPublicWIFI innen szerezhető be. Az installálása után a számítógépet újra kell indítani, csak ekkor használható a szoftver, elérhető a beállítás felület.

MyPublicWIFI – WI-FI program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Alakítsd át a számítógépedet Wi-FI Hotspottá a MyPublicWIFI segítségével
Szerző
Leírás
WI-FI hálózatok létrehozásához használható ingyenes program a MyPublicWIFI

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá