VideoCacheView – Gyorsítótárazott videók megtekintéséhez

A szoftverrel a gyorsítótárazott, korábban elért videók megtekintésére van lehetőséged amivel később több plusz feladatot is végre lehet hajtani. A VideoCacheView az azok szerkesztéséhez is lehetőséget biztosít további szoftverek használatával. Ingyenes, néhány másodpercen belül honosítható.

Tudd meg, illetve tekintsd meg újra azokat a videókat amiket korábban lejátszottál a böngésződdel. A szoftverrel arról néhány plusz információt is tudsz szerezni ha arra lesz szükség, ilyen a tárolás helye, formátum, méret, a letöltés helye, illetve a módosítás jellemzői. Megnyitható a hivatkozás amihez tartozik, lejátszható, kereshető egy adott videó, ha rengeteg fájl található a listán. Egy picit az is elmondható róla hogy egy egyszerűbb letöltésvezérlő szoftverrel állunk szemben, ami egy sajátos módszerrel tudja eltárolni a merevlemezen a multimédiás fájlokat. Csak olyan formátumban, illetve felbontásban lehet vele dolgozni, ahogy azt korábban megtekintettük.

A Cachelt lista el is tárolható…

Ezt a listát el is lehet tárolni későbbre, ez inkább egyszerűbb statisztikai feladatokhoz használható fel. Ekkor már nem lehetséges a multimédiás fájl kezelése.

A VideoCacheView egy remek megoldás a gyorsítótárazott videók újbóli lejátszásához, illetve az azokat tartalmazó mappához való navigációhoz. Ha ki szeretnéd próbálni a VideoCacheView erről a hivatkozásról szerezhető be.

VideoCacheView – gyorsítótár megjelenítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
VideoCacheView – Gyorsítótárazott videók megtekintéséhez
Szerző
Leírás
Ezzel az ingyenes alkalmazással a gyorsítótárban elmentett videókat keresheted vissza. Nem más mint a VideoCacheView.

Kapcsolódó szoftverek