Comodo Programs Manager 1.3.2.30

A Comodo Programs Manager segítségével el tudod távolítani a már fölöslegessé vált alkalmazásaidat, itt az elérhető Windows frissítések, illetve a géphez tartozó illesztőprogramok is menedzselhetővé válnak. Az alábbi Free alkalmazás azok javítását is végre tudja hajtani, ha arra lenne szükség. Telepítésfelügyelet szolgáltatással.

Ha a számítógéped teljesítménye romlani kezd, mivel rengeteg olyan program fut azon amit nemes egyszerűséggel már nem használsz, akkor érdemes nagytakarítást tartani, eltávolítani a fölöslegeseket. A Comodo Programs Manager egy remek segítség lehet ebben, sőt funkcionálisan néhány extra lehetőséggel is el van látva.

Az alkalmazás telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására, ez a rendeltetésszerű működés okán fontos. A Comodo Programs Manager indítása után automatikusan beolvassa a PC konfigurációját, és típustól függően kilistáz minden fellehető szoftvert. A Comodo Programs Manager szoftvereid menedzselésére tökéletes választás.

A fölösleges összetevők uninstallálása egy kattintással kezdeményezhető, de opcionálisan azokról néhány alapvető információt is meg tud jeleníteni. Ha egy nem megfelelően futó programról van szó, és a telepítője támogatja meg tudja kísérelni azok helyreállítását is. A telepített programokon kívül a Comodo Programs Manager kezeli a korábban a rendszerhez hozzáadott illesztőprogramokat, szolgáltatásokat, ezek törlését is meg tudja valósítani, az információs ablakon belül azokról is szolgáltat néhány alapvető adatot. Megnyithatóak vele a tartalmazó mappa, sőt azok digitális aláírás állapotát is ellenőrizni lehet.

Az adatbeolvasás kiterjed a frissítési szolgáltatásokra is, kilistázza a korábban installált csomagokat, azokkal is végrehajthatóak a korábban említett lehetőségek.

A Comodo Programs Manager egyéb opciói részét képezi, hogy a Windows-hoz tartozó szolgáltatások leállíthatóak, illetve akár újak is elindíthatóak akár egy kattintással. Van még egy mindenképp említésre méltó hasznos lehetősége a Comodo Programs Manager nevű szoftvernek, mégpedig az hogy vele mód van monitorozni aktuális telepítéseket, ez a későbbi teljes nyom nélküli eltávolítást tudja elősegíteni. Ezen jellegű rendszer felügyeleti szolgáltatásra csak fizetős megoldások voltak képesek, mint például a Revo Uninstaller Pro, vagy az igen népszerű Total Uninstall.

A Comodo Programs Manager egy ingyenesen használható programeltávolító segédlet, ami telepítésfelügyeleti szolgáltatást is tartalmaz. Kezeli az illesztőprogramokat, Windows frissítéseket.

Comodo Programs Manager

Comodo Programs Manager összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Comodo Programs Manager
Platform
Windows XP / 7
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Program Uninstaller Portable 2.2.6.1212018-08-25 Wise Program Uninstaller Portable 2.2.6.121 (0)
  A Wise Program Uninstaller Portable egy szoftver törlő program amivel megszabadulhatsz a fölöslegesektől. Egyszerű, gyors módját […]
 • Wise Program Uninstaller 2.2.6.1212018-08-25 Wise Program Uninstaller 2.2.6.121 (0)
   A Wise Program Uninstaller egy alkalmazás törlő program fejlett lehetőségekkel. Vele komolyabb szakértelem nélkül szabadulhatsz meg […]
 • Windows 8 Manager 2.2.82015-09-08 Windows 8 Manager 2.2.8 (0)
  A Windows 8 Manager segítségével optimalizálható a számítógép teljesítménye. Mindamellett hogy karbantartási feladatokat is ellát, […]
 • Windows 7 Manager 5.1.92016-07-04 Windows 7 Manager 5.1.9 (1)
  A Windows 7 Manager segítségével garantáltan ráncba tudod szedni a már nem ma telepített operációs rendszeredet. Egyetlen felületen […]
 • Soft4Boost Any Uninstaller 7.9.7.1312018-07-19 Soft4Boost Any Uninstaller 7.9.7.131 (0)
  A Soft4Boost Any Uninstaller egy profi programeltávolító szoftver amivel a már használaton kívül eső alkalmazásaidtól szabadulhatsz […]