Comodo Programs Manager 1.3.2.30

A Comodo Programs Manager segítségével el tudod távolítani a már fölöslegessé vált alkalmazásaidat, itt az elérhető Windows frissítések, illetve a géphez tartozó illesztőprogramok is menedzselhetővé válnak. Az alábbi Free alkalmazás azok javítását is végre tudja hajtani, ha arra lenne szükség. Telepítésfelügyelet szolgáltatással.

Ha a számítógéped teljesítménye romlani kezd, mivel rengeteg olyan program fut azon amit nemes egyszerűséggel már nem használsz, akkor érdemes nagytakarítást tartani, eltávolítani a fölöslegeseket. A Comodo Programs Manager egy remek segítség lehet ebben, sőt funkcionálisan néhány extra lehetőséggel is el van látva.

Az alkalmazás telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására, ez a rendeltetésszerű működés okán fontos. A Comodo Programs Manager indítása után automatikusan beolvassa a PC konfigurációját, és típustól függően kilistáz minden fellehető szoftvert. A Comodo Programs Manager szoftvereid menedzselésére tökéletes választás.

A fölösleges összetevők uninstallálása egy kattintással kezdeményezhető, de opcionálisan azokról néhány alapvető információt is meg tud jeleníteni. Ha egy nem megfelelően futó programról van szó, és a telepítője támogatja meg tudja kísérelni azok helyreállítását is. A telepített programokon kívül a Comodo Programs Manager kezeli a korábban a rendszerhez hozzáadott illesztőprogramokat, szolgáltatásokat, ezek törlését is meg tudja valósítani, az információs ablakon belül azokról is szolgáltat néhány alapvető adatot. Megnyithatóak vele a tartalmazó mappa, sőt azok digitális aláírás állapotát is ellenőrizni lehet.

Az adatbeolvasás kiterjed a frissítési szolgáltatásokra is, kilistázza a korábban installált csomagokat, azokkal is végrehajthatóak a korábban említett lehetőségek.

A Comodo Programs Manager egyéb opciói részét képezi, hogy a Windows-hoz tartozó szolgáltatások leállíthatóak, illetve akár újak is elindíthatóak akár egy kattintással. Van még egy mindenképp említésre méltó hasznos lehetősége a Comodo Programs Manager nevű szoftvernek, mégpedig az hogy vele mód van monitorozni aktuális telepítéseket, ez a későbbi teljes nyom nélküli eltávolítást tudja elősegíteni. Ezen jellegű rendszer felügyeleti szolgáltatásra csak fizetős megoldások voltak képesek, mint például a Revo Uninstaller Pro, vagy az igen népszerű Total Uninstall.

A Comodo Programs Manager egy ingyenesen használható programeltávolító segédlet, ami telepítésfelügyeleti szolgáltatást is tartalmaz. Kezeli az illesztőprogramokat, Windows frissítéseket.

Comodo Programs Manager

Comodo Programs Manager összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Comodo Programs Manager
Platform
Windows XP / 7
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Program Uninstaller Portable 2.4.22021-04-21 Wise Program Uninstaller Portable 2.4.2 (0)
  A Wise Program Uninstaller Portable egy szoftver törlő program amivel megszabadulhatsz a fölöslegesektől. Egyszerű, gyors módját […]
 • HWiNFO32 Portable 7.0.6.45002021-07-29 HWiNFO32 Portable 7.0.6.4500 (0)
  A HWiNFO32 Portable segítségével az összes említésre méltó információt megtudhatod ami a számítógéped hardveres jellemzőit illeti. Ez […]
 • LiveTcpUdpWatch 1.402021-07-18 LiveTcpUdpWatch 1.40 (0)
  A LiveTcpUdpWatch egy telepítés nélkül használható rendszer informáló program amivel valós időben lehet kilistázni a hálózati […]
 • Comodo AntiVirus 12.2.2.80122021-07-04 Comodo AntiVirus 12.2.2.8012 (0)
  A Comodo AntiVirus a rosszindulatú szoftverek, vírusok eltávolítására és azok későbbi rendszerbe jutásának megakadályozására lett […]
 • Comodo Firewall 12.2.2.80122021-07-04 Comodo Firewall 12.2.2.8012 (0)
  A Comodo Firewall segítségével erősítheted számítógéped védvonalát abban az esetben ha telepített vírusirtód nem tartalmaz tűzfalat. […]