CloneBuddy: DVD lemezek rippelése néhány lépésben

Ha rendelkezel egy műsoros DVD lemezzel, aminek a tartalmát a számítógéped merevlemezére szeretnél rippelni, akkor a CloneBuddy kötelező kellék a PC-dre. Mindamellett hogy igen egyszerűen kezelhető, ingyenesen használható.

Szinte bármilyen okból hasznos tud lenni, ha egy már meglévő műsoros CD/DVD lemezt le tudsz menteni a számítógépedre, azzal tovább tudsz dolgozni, szerkesztheted, konvertálhatod. Ez sokszor nem is olyan egyszerű hisz maga a felhasználó nem rendelkezik kellő szakértelemmel ehhez. Ha te is ebben a cipőben jársz, kezdő vagy, de másolni szeretnél, akkor a CloneBuddy-ra lesz szükséged.

Komolyabb beállítást nem igényel, talán ez az egyetlen ami némi hátrány, de ha nincsenek extra igényeid bőven ő is megteszi.

A CloneBuddy megoldásának a különlegessége, hogy az adathordozók régiókódjával is együtt tud dolgozni, sőt néhány másolásvédett lemezt is támogat.

A használata során túl sok tennivaló nincs, csak a kérdéses adathordozó számítógépbe való behelyezése, és a szoftver indítása szükséges. Néhány alap információ megadásával azonnal elkezdi a rippelést. Ha ISO-ba kell menteni előtte azt ki kell jelölni.

A CloneBuddy a kategóriáját tekintve talán az egyik legkevesebb lépést kívánó eszköz, hogy műsoros adathordozókról biztonsági mentést tudj összeállítani. Ha több beállításra, tesztre szabható paraméterre van szükséged, számos megfelelője létezik.

clonebuddy dvd lemezek rippelese nehany lepesben-171923

Másolj műsoros DVD lemezeket a CloneBuddy segítségével


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CloneBuddy: DVD lemezek rippelése néhány lépésben
Szerző
Leírás
Ha rendelkezel egy műsoros DVD lemezzel, aminek a tartalmát a számítógéped merevlemezére szeretnél rippelni, akkor a CloneBuddy kötelező kellék a PC-dre. Mindamellett hogy igen egyszerűen kezelhető, ingyenesen használható.

Kapcsolódó szoftverek

 • Alcohol 120%: Virtuális meghajtók készítése2015-05-28 Alcohol 120%: Virtuális meghajtók készítése (0)
  Virtuális meghajtók létrehozására is alkalmas, igen széleskörű szoftver az Alcohol 120%, ami opcionálisan CD/DVD lemezek írására is […]
 • Astroburn Pro: DVD lemezek másolása2015-05-20 Astroburn Pro: DVD lemezek másolása (0)
  Az alábbi remek írószoftver, az Astroburn Pro többek között DVD lemez másolási feladatokat is ellát. Ha egy meglévő műsoros Blu-ray […]
 • FastStone MaxView Portable 3.32019-04-06 FastStone MaxView Portable 3.3 (0)
  A FastStone MaxView Portable egy telepítést nem igénylő széleskörű opciókkal ellátott képszerkesztő alkalmazás. Ez a képkezelő […]
 • Sublight 5.4.10092018-11-27 Sublight 5.4.1009 (0)
  A Sublight egy feliratok keresésére és azok közvetlen letöltésére alkalmas remek kis szoftver. A Free alkalmazásnak köszönhetően […]
 • Total Commander Portable 9.122017-11-24 Total Commander Portable 9.12 (0)
  A Total Commander Portable egy hordozható FTP kliens szoftver ami felületén minden fontosabb lehetőséget biztosít FTP útvonalon való […]