Traffic program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Traffic program

 • A NetTraffic egy szabad felhasználású hálózat monitorozó program amivel néhány hasznos információ szerezhető az adott területről. Ilyen a fel, illetve letöltés sebessége, a kapott adatok grafikus ábrázolás módja. A látványosra sikeredett felhasználói felülettel rendelkező Free alkalmazás remek választás azok számára akik forgalom korlátozott internet előfizetéssel rendelkeznek, esetleg a munkájukból adódóan szükségük van ilyen jellegű információkra. Magyar nyelven használható.

  NetTraffic 1.59.3

  A NetTraffic egy szabad felhasználású hálózat monitorozó program amivel néhány hasznos információ szerezhető az adott területről. Ilyen a fel, illetve letöltés sebessége, a kapott adatok grafikus ábrázolás módja. A látványosra sikeredett felhasználói felülettel rendelkező Free alkalmazás remek választás azok számára akik forgalom korlátozott internet előfizetéssel rendelkeznek, esetleg a munkájukból adódóan szükségük van ilyen jellegű információkra. Magyar nyelven használható.

  olvasd tovább...

 • A NetTraffic Portable egy igen hasznos Windows segédprogram amivel nyomon követhető a hálózati kapcsolatod adatforgalmi mennyisége. A rendszer informáló grafikusan képes megjeleníteni a tartalmakat, lehetőség van kinézetben módosítani. Free alkalmazás, nem kell telepíteni.

  NetTraffic Portable 1.57.1

  A NetTraffic Portable egy igen hasznos Windows segédprogram amivel nyomon követhető a hálózati kapcsolatod adatforgalmi mennyisége. A rendszer informáló grafikusan képes megjeleníteni a tartalmakat, lehetőség van kinézetben módosítani. Free alkalmazás, nem kell telepíteni.

  olvasd tovább...