Stopper Androidra - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Stopper Androidra

 • A Stopper Időzítő egy rendkívül látványos, könnyen használható stopper program Androidos eszközökre. Számos hasznos beállítást biztosít, saját hangjelzések választhatóak hozzá, a kinézetét bőrökkel lehet megváltoztatni. Természetesen a Free alkalmazások táborát gazdagítja ez a kiváló Android program.

  Stopper Időzítő 2.0.8.4

  A Stopper Időzítő egy rendkívül látványos, könnyen használható stopper program Androidos eszközökre. Számos hasznos beállítást biztosít, saját hangjelzések választhatóak hozzá, a kinézetét bőrökkel lehet megváltoztatni. Természetesen a Free alkalmazások táborát gazdagítja ez a kiváló Android program.

  olvasd tovább...

 • A Stopperóra egy mobilon használható Stopper program, amivel egyszerűen és átlátható formában tudsz, köridőket mérni több formában. Ez az Android program az egyszerűségre, felhasználóbarát kezelhetőségre koncentrál. Free alkalmazásként érhető el.

  Stopperóra 4.3

  A Stopperóra egy mobilon használható Stopper program, amivel egyszerűen és átlátható formában tudsz, köridőket mérni több formában. Ez az Android program az egyszerűségre, felhasználóbarát kezelhetőségre koncentrál. Free alkalmazásként érhető el.

  olvasd tovább...

 • A 7Zipper segítségével egy sor hasznos funkcióhoz nyerhetsz hozzáférést Androidos mobilon történő fájlkezelési műveletek esetén. Amellett hogy ez az Android program ideális tömörített fájlok kicsomagolásához, újakat is létrehozhatsz, majd azt több módon is meg tudod osztani ha arra lenne szükség. FTP kliens funkcióval ellátva. Extrák: képátméretező, iránytű, stopper…

  7Zipper 1.84

  A 7Zipper segítségével egy sor hasznos funkcióhoz nyerhetsz hozzáférést Androidos mobilon történő fájlkezelési műveletek esetén. Amellett hogy ez az Android program ideális tömörített fájlok kicsomagolásához, újakat is létrehozhatsz, majd azt több módon is meg tudod osztani ha arra lenne szükség. FTP kliens funkcióval ellátva. Extrák: képátméretező, iránytű, stopper…

  olvasd tovább...