FTP kliens Androidra - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

FTP kliens Android

 • A 7Zipper segítségével egy sor hasznos funkcióhoz nyerhetsz hozzáférést Androidos mobilon történő fájlkezelési műveletek esetén. Amellett hogy ez az Android program ideális tömörített fájlok kicsomagolásához, újakat is létrehozhatsz, majd azt több módon is meg tudod osztani ha arra lenne szükség. FTP kliens funkcióval ellátva. Extrák: képátméretező, iránytű, stopper…

  7Zipper 1.84

  A 7Zipper segítségével egy sor hasznos funkcióhoz nyerhetsz hozzáférést Androidos mobilon történő fájlkezelési műveletek esetén. Amellett hogy ez az Android program ideális tömörített fájlok kicsomagolásához, újakat is létrehozhatsz, majd azt több módon is meg tudod osztani ha arra lenne szükség. FTP kliens funkcióval ellátva. Extrák: képátméretező, iránytű, stopper…

  olvasd tovább...

 • A File Commander egy igazán felhasználóbarátra sikeredett Android fájlkezelő program, amivel sokkal rugalmasabban navigálhatsz a mobilodon. Ez a Free alkalmazás támogatja a hálózati csatlakozási módokat, akár FTP kliensként is használhatjuk. Magyar nyelven is tud.

  File Commander 3.6.13971

  A File Commander egy igazán felhasználóbarátra sikeredett Android fájlkezelő program, amivel sokkal rugalmasabban navigálhatsz a mobilodon. Ez a Free alkalmazás támogatja a hálózati csatlakozási módokat, akár FTP kliensként is használhatjuk. Magyar nyelven is tud.

  olvasd tovább...

 • Az X-plore File Manager Android program egy profi fájlkezelő mindenes, amivel széleskörűen tudod a mobilodon tárolt tartalmakat rendszerezni, átnevezni, vagy akár mozgatni. Az alábbi Free alkalmazás támogatja az FTP kapcsolatok létrehozását, ZIP állományok kicsomagolásához is megfelelő.

  X-plore File Manager 3.74.20

  Az X-plore File Manager Android program egy profi fájlkezelő mindenes, amivel széleskörűen tudod a mobilodon tárolt tartalmakat rendszerezni, átnevezni, vagy akár mozgatni. Az alábbi Free alkalmazás támogatja az FTP kapcsolatok létrehozását, ZIP állományok kicsomagolásához is megfelelő.

  olvasd tovább...