Oracle termékek - SzoftHub.hu

Oracle

 • A VirtualBox segítségével könnyedén tudsz egyszerre több operációs rendszert futtatni. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége hogy  azok könnyen átjárhatóak, a futtatott rendszer altatható. Ideális tesztelésre, még ismeretlen rendszerek kipróbálására. Vele Windows alatt futtathatsz Linuxot virtuális gépen, de ez fordítva is megvalósítható. Magyar nyelvű. 

  VirtualBox 6.1.16

  A VirtualBox segítségével könnyedén tudsz egyszerre több operációs rendszert futtatni. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége hogy  azok könnyen átjárhatóak, a futtatott rendszer altatható. Ideális tesztelésre, még ismeretlen rendszerek kipróbálására. Vele Windows alatt futtathatsz Linuxot virtuális gépen, de ez fordítva is megvalósítható. Magyar nyelvű. 

  olvasd tovább...

 • A Java Runtime Environment egy olyan kiterjesztés, aminek köszönhetően olyan programok válnak futtathatóvá amik az adott technológiát veszik alapul. Legyen szó webes tevékenységekről, vagy akár játékokról, nélkülözhetetlen kiegészítőnek számít. Virtuális környezetként fut. Free alkalmazás.

  Java Runtime Environment 9.0.4

  A Java Runtime Environment egy olyan kiterjesztés, aminek köszönhetően olyan programok válnak futtathatóvá amik az adott technológiát veszik alapul. Legyen szó webes tevékenységekről, vagy akár játékokról, nélkülözhetetlen kiegészítőnek számít. Virtuális környezetként fut. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • Egyszerre több Windowst tudsz futtatni egy rendszer alatt ami tesztelés céljából, vagy akár munkák esetén lehet hasznos. A Virtualbox Portable változata nem igényel installációt.  

  Virtualbox Portable 4.3.6

  Egyszerre több Windowst tudsz futtatni egy rendszer alatt ami tesztelés céljából, vagy akár munkák esetén lehet hasznos. A Virtualbox Portable változata nem igényel installációt.  

  olvasd tovább...