Tags - EPG - SzoftHub.hu

EPG

 • A TV-Browser nevű szoftverrel TV, illetve rádióállomások pontos műsorrendjéről tájékozódhatsz. A látványos kezelőfelülettel rendelkező Free alkalmazás rengeteg extra funkciót kínál a kipróbálóinak, EPG, kedvencek támogatás, több módszer szerinti rendszerezés. Egy beépített keresőt is tartalmaz, közel 1000 csatornát támogat. Profi TV/rádió műsornéző program.

  TV-Browser 4.2.2

  A TV-Browser nevű szoftverrel TV, illetve rádióállomások pontos műsorrendjéről tájékozódhatsz. A látványos kezelőfelülettel rendelkező Free alkalmazás rengeteg extra funkciót kínál a kipróbálóinak, EPG, kedvencek támogatás, több módszer szerinti rendszerezés. Egy beépített keresőt is tartalmaz, közel 1000 csatornát támogat. Profi TV/rádió műsornéző program.

  olvasd tovább...

 • Az onlineTV Free alkalmazással internetes TV, illetve rádióállomások vételére van mód, biztosít stream opciókat, EPG-t, illetve felvételi lehetőségeket.

  onlineTV Free 11.7.22.0

  Az onlineTV Free alkalmazással internetes TV, illetve rádióállomások vételére van mód, biztosít stream opciókat, EPG-t, illetve felvételi lehetőségeket.

  olvasd tovább...

 • A SmartDVB műholdas TV, illetve rádióadások vételére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően a számítógépeden nézhetsz televízió műsorokat, megfelelő hardveres háttér jelenlétében. Támogatja a Diseqc 1.2 forgatómotorokat is. A műsorok felvehetőek. Kezeli az EPG-t is.

  SmartDVB 0.4.0.12

  A SmartDVB műholdas TV, illetve rádióadások vételére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően a számítógépeden nézhetsz televízió műsorokat, megfelelő hardveres háttér jelenlétében. Támogatja a Diseqc 1.2 forgatómotorokat is. A műsorok felvehetőek. Kezeli az EPG-t is.

  olvasd tovább...