Alkalmazás kereső tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

alkalmazás kereső

 • A Zero Install új alkalmazások letöltésére és automatikus installálásukra ideális program. Vele kezdők is felkutathatják kedvenc applikációjukat, ha már nincs rá szükség egyetlen kattintással el is távolítható. Free alkalmazásként használhatod. Több népszerű szoftver is beszerezhető vele. 

  Zero Install 2.19.2

  A Zero Install új alkalmazások letöltésére és automatikus installálásukra ideális program. Vele kezdők is felkutathatják kedvenc applikációjukat, ha már nincs rá szükség egyetlen kattintással el is távolítható. Free alkalmazásként használhatod. Több népszerű szoftver is beszerezhető vele. 

  olvasd tovább...

 • A Zero Install Portable segítségével alkalmazásokat kereshetsz, tölthetsz le majd azokat installálhatod a segítségével, támogatja még azok közvetlen frissítését, illetve azok eltávolítását is. Free alkalmazás.

  Zero Install Portable 2.19.2

  A Zero Install Portable segítségével alkalmazásokat kereshetsz, tölthetsz le majd azokat installálhatod a segítségével, támogatja még azok közvetlen frissítését, illetve azok eltávolítását is. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A WSCC egy komplex szoftvercsomag amivel mód van arra hogy a lehető legegyszerűbben tudd beszerezni, majd telepíteni a Microsoft Sysinternals, illetve a Nirsoft fejlesztők legnépszerűbb programjait. A Free alkalmazással azok installálhatóak, illetve rendszerezett formában indíthatóak el. Néhány Windows funkció közvetlen eléréséhez.

  WSCC 4.0.0.6

  A WSCC egy komplex szoftvercsomag amivel mód van arra hogy a lehető legegyszerűbben tudd beszerezni, majd telepíteni a Microsoft Sysinternals, illetve a Nirsoft fejlesztők legnépszerűbb programjait. A Free alkalmazással azok installálhatóak, illetve rendszerezett formában indíthatóak el. Néhány Windows funkció közvetlen eléréséhez.

  olvasd tovább...