Blog

Chasys Draw IES: Rétegkezelést is támogató akár animációk létrehozásához

Multifunkciós kép módosító program rengeteg formátum támogatással, igazán remekre sikeredett alkalmazás ami egy több céllal kitalált képkezelő, képszerkesztő program, teljesen ingyenesen használható. A Chasys Draw IES Animációk létrehozásához képek szerkesztéséhez, videó felvételek létrehozása, képlopás, ikonok, kurzorokhoz, illetve egyéb képekkel elvégezhető feladatokhoz használhatjuk.

Prémium szoftvereknél kipróbálható funkciót tartalmaz ez az ingyenes program amivel olyan lehetőségekhez lehet hozzáférni amikhez eddig csak abban az esetben volt mód ha egyszerre több képkezelő alkalmazással volt hozzáférésünk. Profi képszerkesztő.

Saját multimédiás tartalmat is létrehozhatunk, az lehet kép, videó, képernyőfotó, illetve videó felvétel, animációkat készítünk azokból, kiváló eszközöket választhatunk ki a projekt elkészítéséhez. A telepített, illetve elindított Chasys Draw IES képszerkesztőjének a felületén elsőnek lehet kiválasztani, hogy milyen feladatra szeretnénk használni, egyszerűvé válik a program használata.

Képszerkesztéskor rajzolhatunk, objektumokat választhatunk ki, átméretezhetőek a képek, effekteket és egyéb népszerű funkciókat is kiválaszthatunk akárcsak egy hagyományos rajzoló alkalmazásnál.

Dizájnos egérkurzorokat, illetve ikonokat is tervezhetünk a programmal ahhoz rétegkezeléssel lehet egy kis látványos hatást elérni. Csekély hely, illetve erőforrással használható, javasolt kipróbálni ha egy ingyenes akár több feladatra is profi eszközökkel rendelkező képkezelő programot szeretnél választani. Innen szerezhető be a nemrég kiadott kiadása.

Chasys Draw IES – Képszerkesztő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Chasys Draw IES: Rétegkezelést is támogató akár animációk létrehozásához
Szerző
Leírás
Rengeteg funkciót lehet kiválasztani ha egy profi fotó szerkesztő alkalmazást választanál: Chasys Draw IES

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá