Blog

Biztonságos, gyors böngésző a Gate Brower

A program egy korszerű Chrome motorral rendelkező böngésző amivel gyors oldalbetöltődés, illetve privát munkafolyamatok indíthatóak. A böngészőt nem kell konfigurálni így azonnal megtekinthetőek azok az oldalak amik szükségesek.

A szoftver egy Chrome motorral kipróbálható böngésző ami a privát, interneten elérhető oldalak megtekintésére használható, csak azok a funkciók választhatóak ki ami egy átlag tartalom megtekintésekor lényeges funkcióként kell egy böngésző indítása után.

A Gate Brower modern felhasználói felülettel rendelkezik ahol több választható szín beállítással lehet módosítani azt a szín tulajdonságot mivel elsőként futtatjuk.

Minimális erőforrást igényel, azon gépeken is használható ahol több nagyobb teljesítményt igénylő szoftvert használunk. Egy böngésző munkafolyamatként több oldalt is meg lehet nyitni.

Hatékony, biztonságos böngésző

A megnyitott böngésző ablak méretét a felhasználó igényei szerint lehet módosítani ahol annak a méretét, illetve elhelyezését lehet variálnunk.

A felhasználói felültén megnyitható az előzmények szolgáltatás ahol a megtekintett oldalak listáját lehet idő szerint listázni, illetve törölhető, ha más böngészési feladatokat is szeretnénk elvégezni. A Gate Brower innen szerezhető be. A böngészőt csak akkor érdemes beszerezni ha nem tartunk igényt a Chrome böngésző minden funkciójára, nagy figyelemmel koncentrálnánk a biztonságosabb böngészésre, illetve a hatékonyabb ütemezhető munkafolyamat előzmények törlésére.

Gate Brower – böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Biztonságos, gyors böngésző a Gate Brower
Szerző
Leírás
Biztonságosan kipróbálható böngésző amit nem kell hogy konfiguráljuk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá