BB FlashBack Pro 5.13.0 Build 3881

A BB FlashBack Pro egy professzionális videó felvevő alkalmazás, amivel szinte bármilyen tevékenység megörökíthető ami az asztalon történik. Az egyéb szolgáltatásai részeként alkalmas Webkamerás felvételeket készíteni, továbbá audió tartalmak is felvehetőek. Rendkívül egyszerű használni. Szolgáltat még videó szerkesztőt, ahol feliratozni is lehet a végeredményt. A megosztásban is támogat.

Mivel egyre több feladatra használjuk a számítógépünket, sokszor olyan szituációk is felmerülnek, amikor felvételek készítése válik szükségessé egy meghatározott folyamatról, ez akár játék is lehet. Talán az egyetlen probléma, hogy a feladatra fellelhető alkalmazások sokszor bonyolult beállításokat igényelnek a rendeltetésszerű használat érdekében, ez könnyen mellőzhető, ha a BB FlashBack Pro nevű programot hívjuk segítségül.

Maga az alkalmazás kereskedelmi termék, amit időkorlátos formában van mód használni, de elérhető ingyenes változat is ami némileg szerényebb opciókat biztosít, otthoni felhasználásra az is megteszi.

A BB FlashBack Pro installálásakor néhány alapvető lépésen kell csak túl lenni, a licenc szerződések elfogadásán kívül gyakorlatilag más tennivaló nincs. A BB FlashBack Pro kezelőfelülete első ránézésére is árulkodik az egyszerű használatról, ahol a szóban forgó folyamat azonnal kezdeményezhető.

A BB FlashBack Pro ideális hogy egyszerűen és rugalmasan lehessen videó felvételeket készíteni, egy a felhasználó által definiált területről, ez lehet teljes képernyő, előre kiválasztott, vagy aktív ablak. Szükség esetén audió forrásokat is hozzá tud fűzni, ezt külön engedélyezni kell a számára.

Itt jön szóba a BB FlashBack Pro egy másik igen hasznos szolgáltatása, mégpedig az, hogy a vele mentett médiákat a mentés után azonnal meg lehet nyitni, majd a videót közvetlenül szerkeszteni lehet. Itt rengeteg speciális szerkesztési opciót szolgáltat, a hagyományos feliratozáson kívül effekteket is fel lehet használni. A testre szabott videót meg is lehet osztani.

Alternatívájaként használhatod az IceCream Screen Recorder megoldását, ami ingyenesen futtatható. Szintén az egyszerűsége miatt vált népszerűvé a Bandicam ami már képek készítéséhez is alkalmas. A HyperCam alkalmazásból hordozható változat is elérhető.

A BB FlashBack Pro egy egyszerűen használható videó képlopó szoftver, ami támogatja a webkamerákat is. Tartalmaz videó szerkesztő funkciót, a végeredményt vele meg is lehet osztani.

BB FlashBack Pro

BB FlashBack Pro összefoglaló:

 • Videó felvevő alkalmazás
 • egyszerűen használható
 • beépített videó szerkesztő funkció
 • webkamera felvevő
 • videó megosztás
 • szabadon választható felvételi terület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.bbsoftware.co.uk/BBFlashBack/Home.aspx

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
BB FlashBack Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
146,00 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BB FlashBack Express 5.24.0.42082017-01-26 BB FlashBack Express 5.24.0.4208 (0)
  A BB FlashBack Express, kis erőforrás mellett használható, remekül konfigurálható videó felvevő alkalmazás ami ingyenesen és […]
 • Camtasia Studio 2019.0.32019-06-26 Camtasia Studio 2019.0.3 (7)
  A Camtasia Studio egy képernyő felvevő program, ami videó felvételek formájában vethető be. Screenshotok esetén képes a webkamerák […]
 • Captura 8.0.02019-03-05 Captura 8.0.0 (0)
  A Captura egy igen alapos, ígéretes képlopó szoftver aminek az egyik leginkább említésre méltó előnye, hogy szinte bármilyen […]
 • Mirillis Action! 3.9.52019-05-24 Mirillis Action! 3.9.5 (0)
  A Mirillis Action! Az egyik legtöbb funkciókínálattal rendelkező képlopó, videó felvevő funkciót biztosító multimédiás szoftver, […]
 • Apowersoft Free Screen Capture 1.3.22016-01-26 Apowersoft Free Screen Capture 1.3.2 (0)
  Az Apowersoft Free Screen Capture egy professzionális képlopások, videó felvételek készítésére alkalmas szoftver. Ideális hogy […]