Avira Phantom VPN Android

Az Avira Phantom VPN Android változatával néhány egyszerű lépésben tudod megváltoztatni, elrejteni az IP címedet, így sokkal biztonságosabban tudsz böngészni. Nem csak mobilokon futtatható teljes támogatottság mellett, hanem táblagépeken is használható. Az alábbi VPN program WI-FI hálózatokhoz, Hot-Spot hozzáférésekhez is alkalmas, az adatforgalmadat titkosítani is tudja.

Egy kifejezetten Android operációs rendszert futtató mobilokra, táblagépekre kifejlesztett VPN program az Avira Phantom VPN Android, amiből elérhető Windows rendszerekre kifejlesztett változat is, ami közel azonos lehetőségeket biztosít.

Az Avira Phantom VPN Android letöltése után az első indítást követően egy beépített varázslófelületen tekintheted meg azokat a fontosabb funkciókat amit kínál. Az Applikáció ingyenes használat esetén 500 MB adatforgalmi korlátig használható, ha regisztrálod, ez kibővíthető 1GB-ig.

Az Avira Phantom VPN Android változata is több szervert támogat, a beállításoknál ki tudod azt választani, amire igényt tartasz.

Ez az Android program az összes hálózati csatlakozási módszert támogatja, legyen az mobilinternet előfizetés, WI-FI, Hot-Spot mindegyik esetében képes az adatforgalmat igen magas titkosítási eljárás figyelembevétele mellett levédeni.

Az Avira Phantom VPN Android megoldásának köszönhetően nem csak hogy sokkal biztonságosabban tudod az internetes tevékenységeidet lebonyolítani, hanem olyan tartalmakhoz is hozzáférhetsz, amihez eddig nem volt lehetőséged.

Alternatív megfelelőjeként kipróbálhatod még a Cloud VPN Pro vagy a ZenMate Security & Privacy VPN megoldását, amik szintén ígéretes Appok.

Az Avira Phantom VPN Android egy mobilra kifejlesztett VPN program, amivel elrejthető az IP címed, biztonságosabbá téve az internetes tevékenységedet, Több szerver között is lehet választani. Ingyenes használat esetén Adatforgalmi korlát mellett lehet futtatni.

Avira Phantom VPN Android

Avira Phantom VPN Android összefoglaló:

 • VPN program Androidra
 • Több választható szerver
 • egyszerű használat
 • Minimális beállítást igényel
 • Az IP címed megváltoztatásához, elrejtéséhez
 • WI-FI, Hot-Spot támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.avira.com/en/avira-phantom-vpn


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Avira Phantom VPN Android
Platform
Android
Teljes ár
196,85 Ft–19 916,14 HUF Demo
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Avira Phantom VPN 2.29.22020-01-09 Avira Phantom VPN 2.29.2 (0)
  Az Avira Phantom VPN nevű program segítségével meg tudod változtatni az IP címedet, titkosíthatod az adatforgalmadat. Az alábbi VPN […]
 • Cloud VPN Pro 1.0.4.92016-10-08 Cloud VPN Pro 1.0.4.9 (0)
  A Cloud VPN Pro nevű Android programmal meg tudod változtatni, el lehet rejteni a valós IP címedet. A használatával sokkal több […]
 • OpenVPN 2.5.4.I6042021-10-21 OpenVPN 2.5.4.I604 (0)
  Az OpenVPN biztonságosabb közeget teremt internetezési tevékenységed számára azáltal hogy az adatforgalmadat titkosítja. Anonim módon […]
 • WifiHistoryView 1.572021-05-16 WifiHistoryView 1.57 (0)
  A WifiHistoryView egy telepítés nélkül használható különleges rendszer információ megjelenítő program. A Free alkalmazással a […]
 • Avira Free Antivirus 1.2.151.38522020-10-14 Avira Free Antivirus 1.2.151.3852 (0)
   Az Avira Free Antivirus valós idejű védelemmel, magas felismerési aránnyal száll szembe azon behatoló kártevőkkel, amik valódi […]