Automatizált feladatok szkriptekkel futtatásához is remek a TeamViewer

Távoli számítógépek eléréséhez remek, amivel akár diagnosztikai feladatokat is futtathatunk. Windows, Linux, Android, illetve Mac operációs rendszerű eszközökről vezérelhetünk számítógépeket, fájlátviteli feladatokhoz, illetve megbeszélésekhez is hatékony. A TeamViewer a távoli asztali számítógépeken a feladatokat rögzíteni tudja. Automatizált munkafolyamatokat Köteg, illetve PowerShell szkriptekkel is futtathatunk.

Egy akár kötegelt munkafolyamatok futtatásához is kiváló szoftver amivel távoli hozzáférés hozható létre, a TeamViewer több platformra is beszerezhető, akár mobilról is csatlakozni tudunk távoli számítógépekhez. A szoftverrel a távoli számítógépeken a feladatokat Videóként fel tudjuk venni. A rögzített feladatokat le is játszhatjuk. Megbeszélésekhez is kiváló a program. Telefonszám, illetve VOIP konferencia módban futtathatunk távoli munkameneteket. Konferencia Videó, illetve Audió hívási feladatokhoz is nagyszerű, kéttényezős eljárással is csatlakozhatunk, ami diagnosztikai feladatokhoz is remek. A távoli asztali kapcsolattal csatlakoztatott számítógépeken csoportosan végezhetünk el feladatokat. Eszközök közötti fájlcserélési feladatokhoz is remek, amivel a távoli eszközökre szoftvereket is telepíteni tudunk.

Automatizált feladatok szkriptekkel végrehajtása

A szoftver a távoli asztali kapcsolattal elérhető munkafolyamatok szkriptekkel végrehajtásához is megfelel, akár gyorsabban futtathatunk feladatokat. Köteg, illetve Powershell szkriptekkel futtathatunk automatikus feladatokat amit a Management Consol felületen kell feltöltenünk. Adminisztrációs feladatok távolról futtatásához is megfelelő.

Egy számítógépek interneten történő távoli eléréséhez, illetve vezérléséhez remek szoftver amivel akár szkriptekkel automatikusan is futtathatunk feladatokat. A csevegéshez, illetve a munkamenetek rögzítéséhez is kitűnő TeamViewer innen szerezhető be.

TeamViewer -távvezérlő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Automatizált feladatok szkriptekkel futtatásához is remek a TeamViewer
Szerző
Leírás
Távoli asztali kapcsolattal számítógépek eléréséhez kiváló a TeamViewer amivel akár szkriptekkel futtathatunk automatizált feladatokat.

Kapcsolódó szoftverek