Ashampoo Photo Commander FREE 12.0.13

Az Ashampoo Photo Commander FREE egy teljes körű szolgáltatást biztosító fotóeditor program, ami többek között képes a kép vágására, legalapvetőbb jellemzőinek a módosítására, vörös szem hatás javítására. Ez a Free alkalmazás, a médiák kötegelt konvertálását is lehetővé teszi. Kollázsok, panorámaképek készítéséhez. Magyar nyelvű.

Képek professzionális szerkesztéséhez, azok csoportos módosítására egy igazán sokoldalú szoftver az Ashampoo Photo Commander FREE. Mivel honosított formában futtatható, igazán egyszerű a használata. Maga az alkalmazás elérhető prémium változatban is ami funkcionálisan több opciót biztosít.

A program telepítése során szükség lesz egy rövid regisztrációra, amihez csak egy E-mail cím szükséges.

Az indítását követően egy rendkívül áttekinthető jól csoportosított felhasználói felület fogad, ahol azonnal kiválaszthatóak azok a képek amik módosítást igényelnek. A lehetőségeit tekintve az Ashampoo Photo Commander FREE rengeteg speciális funkciót elérhetővé tesz, közvetlenül a segítségével a lehető legegyszerűbben felkutatható a számítógép merevlemezén található összes kép, azok csoportosítva érhetőek el. Szerkesztésnél a fotó vágható, megváltoztathatóak a legalapvetőbb jellemzők, rajzolni lehet rá, objektumok illeszthetőek be, feliratozni lehet.

Az Ashampoo Photo Commander FREE ideális hogy látványos kollázsokat, vagy panorámaképeket állítsunk össze meglévő fotók felhasználásával.

Az alap funkciók részeként, forgatni lehet, 3D jellemzőjű fájlokat 2D-vé lehet konvertálni.

A fájlkiterjesztés támogatottságát tekintve meg tudja nyitni a BMP, CAM, GIF, ICO, JPG, JPEG, RAS, TGA, SGI, JPP, JPS és még számos népszerű, illetve kevésbé elterjedt formátumot. Az Ashampoo Photo Commander FREE felületét beépített témákkal lehet megváltoztatni.

Alternatívájaként használható a PhotoFiltre Studio X vagy a StudioLine Photo Basic. Alapvető szerkesztési feladatok megvalósításához, konvertáláshoz az XnConvert megfelelő választás.

Az Ashampoo Photo Commander FREE egy ingyenes, Magyar nyelven használható képkezelő program, amivel akár kollázsok, vagy panorámaképek is készíthetőek. A használatba vételéhez elengedhetetlen a regisztrációja.

Ashampoo Photo Commander FREE

Ashampoo Photo Commander FREE összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Ashampoo Photo Commander FREE
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ashampoo Photo Commander 16.3.22021-04-07 Ashampoo Photo Commander 16.3.2 (0)
  Az Ashampoo Photo Commander egy professzionális fotó kezelő alkalmazás ami rengeteg képmanipulációs trükköt támogat, rejteget […]
 • Explorer Commander 1.1.0.122021-07-26 Explorer Commander 1.1.0.12 (0)
  Az Explorer Commander egy több elrendezés szerint használható paneles felépítéssel rendelkező fájlkezelő program. Nem kell […]
 • Fotor 3.9.22021-07-20 Fotor 3.9.2 (0)
  A Fotor egy profi képszerkesztő alkalmazás, ami számos különleges szolgáltatást biztosít fotóid editálásához. Az alábbi Free […]
 • Multi Commander 11.2.0.27952021-07-10 Multi Commander 11.2.0.2795 (1)
  A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. Free […]
 • Multi Commander Portable 11.2.0.27952021-07-04 Multi Commander Portable 11.2.0.2795 (0)
  A Multi Commander Portable egy hordozható FTP kliens segéd ami különlegességekkel vesz le minket a lábunkról. Free alkalmazás létére […]