Blog

Appajánló: trivago – szálláskereső – Rendszeresen utazol? Ezt az alkalmazást neked találták ki!

Az alábbi Android alkalmazás közel 1 millió szállást biztosít minden rendszeresen utazó számára, speciális szűrőket is biztosít a trivago – szálláskereső ami nem más mint a népszerű közvetítő iroda hivatalos Android programja. Természetesen teljesen ingyenesen használható.

Ha rendszeresen utazol, eddig problémát okozott a számodra hogy hol szállj meg, ma már ez nem jelenthet problémát, csak egy Android rendszert futtató mobilra van szükséged, meg a trivago – szálláskereső App-jára.

Az alkalmazás szerencsére rengeteg kényelmi funkciót biztosít minden kipróbálójának, szűrők igénybevétele mellett kereshetsz adott helyreajz szerint szállást.

A program egy kereső funkcióval rendelkezik, ahol a használatba vétele előtt megadható neki hogy milyen ár, értékelés, szobák száma, biztosított szolgáltatások figyelembe vétele mellett szeretnél szállást keresni.

Szerencsére a trivago – szálláskeresője nem csak hazánkban, hanem külföldön is használható, csak a várost kell a számára megadni, illetve azt a dátumot amikorra tervezted az utazást. Az áttekinthető listán szabadon kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelőt. A favorizált, szálláshelyedet hozzáadhatod a kedvencekhez, így ha később szükség lenne rá, minimális energiaráfordítás mellett érheted el azt.

Az alkalmazásnak köszönhetően nem csak hogy sokkal könnyebben tudod az utazásaidat megtervezni, hanem akár pénzt is spórolhatsz vele.

Ha ki szeretnéd próbálni az alkalmazást innen szerezheted be.

A trivago – szálláskeresőjével sokkal kényelmesebben, tudod megtervezni az utazásaidat, segít kiválasztani a számodra leginkább ár, szolgáltatás, hely szempontok alapján a legjobb szálláshelyet. Ingyenes kiadás.

Mostantól a mobilodon is tudsz szállást keresni a trivago App-jával…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Appajánló: trivago - szálláskereső – Rendszeresen utazol? Ezt az alkalmazást neked találták ki!
Szerző
Leírás
Az alábbi Android alkalmazás közel 1 millió szállást biztosít minden rendszeresen utazó számára, speciális szűrőket is biztosít a trivago - szálláskereső ami nem más mint a népszerű közvetítő iroda hivatalos Android programja. Természetesen teljesen ingyenesen használható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá