Blog

A Windows indítási szakaszának konfigurálása az Autorun Organizer Startup managerrel

Windows rendszerrel egyszerre elinduló ütemezett szoftverekhez, feladatokhoz, ideális ami az automatikusan induló rekordokat kötegelten tudja módosítani. Az Autorun Organizer Startup Managerrel saját programokat adhatunk hozzá, illetve le tudjuk a nem kellőeket tiltani.

A Windows rendszerrel egyszerre betöltődő szoftverekről információkat is meg tudunk tekinteni, az indítópult szerkesztése után akár kevesebb processzor erőforrás értékkel indul a Windows. A szoftverrel akár optimalizálhatóak az automatikusan betöltődő programok, késleltethetjük a betöltését egy konfigurált időpontban futtathatjuk. Tapasztalt felhasználók az automatikusan induló programokat akár a Virustotalon is ellenőrizni tudják. A Windows feladatkezelő indítás szolgáltatás alternatívájaként is remek.

A Windows indítási szakaszának konfigurálása

A Startup Manager a temérdek alkalmazást futtató Windows tulajdonosok számára lehet hatékony amivel a feleslegeseket le tudjuk tiltani. A szoftverrel egy jelentést is meg tudunk a szoftverek betöltődési időintervallumáról, az erőforrás terheltségi paramétereiről jeleníteni. Az indítópult tartalmak kötegelt eléréséhez ideális program felhasználói felületén jobb kattintással választhatjuk ki a nem kellő szoftverek, illetve feladatok kikapcsolását, törlését, új szoftvereket tudunk hozzáadni. Az alkalmazások elérési útvonalait is megtekinthetjük, meg is tudjuk azokat nyitni.

A szoftverrel akár szüneteltethetjük a Windows rendszerrel egyszerre betöltődő feladatokat akár törölhetőek, illetve le tudjuk a fölösleges programokat tiltani. Egy Grafikonon a tartalmak erőforrás jellemzőit, illetve indítási időintervallumát is megjeleníti. A Windows 11 operációs rendszeren is futtatható indítópult kezelő az Autorun Organizer innen érhető el.

Autorun Organizer – Startup Manager


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Windows indítási szakaszának konfigurálása az Autorun Organizer Startup managerrel
Szerző
Leírás
Kikapcsolhatjuk, illetve engedélyezhetjük az automatikusan induló szoftvereket az Autorun Organizer Startup Managerrel.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá