A Capture Screen Recorder megoldásával rajzolhatunk is videó felvétel készítése közben

A szoftver egy szabadon kipróbálható, szinte korlátlan felvételi lehetőségeket tartalmazó multimédiás szoftver amivel szinte bármely Windows feladatról videó felvételt lehet létrehozni. A Capture Screen Recorder FULLHD, illetve QUADHD felbontásban is tud felvételeket létrehozni.

Az ingyenes szoftver rengeteg olyan plusz szolgáltatással rendelkezik amit csak a kereskedelmi alkalmazásokat esetén lehet használni. A szoftver kipróbálói korlátlan eszközöket tudnak futtatni, az a felvétel létrehozásához, illetve a formátum kiválasztása szerint is mód.

Játékokról való rekord rögzítés esetén vagy akár kiemelkedő minőséget igénylő videók létrehozásához is használható. A Capture Screen Recorder videó rögzítő programmal a felvételen egy különles szerkesztési módszerre lehet rajzolással módosítani a tartalmat, objektumokat, rajzeszközöket és egyéb olyan szerkesztési lehetőségeket lehet kiválasztani amit egy haladó beállításokkal rendelkező képkezelő program funkciói között áll rendelkezésre.

Ki lehet választani, hogy a felvételt hová tárolja el így azt egyszerűbben lehet majd megtalálni a módosítás esetleg az egyéb kezelésekor szükséges feladatokhoz.

A videó felvevő szoftver felhasználói felületén több profi beállítástis ki lehet választani, ilyen a FULLHD, illetve QUADHD felbontás. A futtatásakor kiválasztható az az objektum, illetve teljes asztali terület amit a felvételhez fontosabb régiót tartalmazza. Gyorsbillentyűs parancsokkal, illetve a szoftver felületére beépített menüpontokkal lehet kiválasztani. A Capture Screen Recorder videó rögzítő szoftver innen érhető el.

Capture Screen Recorder – Videó felvevő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Capture Screen Recorder megoldásával rajzolhatunk is videó felvétel készítése közben
Szerző
Leírás
A Capture Screen Recorder videó felvevője szerkesztő funkciót is biztosít azok számára akik kipróbálták.

Kapcsolódó szoftverek