4K minőségű Blu-ray videók PC-n való lejátszásához kötelező program: Blu-ray Player

A lehető legjobb minőségben tudsz videókat megtekinteni a Blu-ray Player nevű alkalmazással amivel egy igen jól konfigurálható médialejátszó áll rendelkezésre azok számára akik rendszeresen szoktak Windows rendszeren minőségi filmeket lejátszani.

A szoftver profi megoldás abban az esetben ha egy olyan könnyen kezelhető csekély erőforrással rendelkező film lejátszó programot szeretnél használni ami támogatja a kor legnagyobb felbontását akár 4k, Blu-ray videók formájában. A Blu-ray Player néhány dologtól eltekintve ugyan azt nyújtja funkcionálisan mint bármely hasonló médialejátszó. Amiben eltér a hasonló alkalmazásoktól a 4K tartalmakra való optimalizált működés, így a minőség az elsődleges szempont. Néhány kattintással lehet a betallózott, lejátszandó videó minőségét megjelenésben az adott eszközhöz igazítani, itt az összes konfigurációs interfész rendelkezésre áll. A legfontosabb beállításokat külön lehet módosítani hang, illetve videó jellemzők szerint. A ma fellelhető videó lejátszó programokkal összehasonlítva kevesebb kényelmi eszköz áll rendelkezésre, de cserében az erőforrások szerényebben vannak igénybe véve, régebbi PC-n is használható. A Blu-ray Player szabadon kipróbálható kiadása innen tölthető le. Skinezhető a felhasználói felület.

Blu-ray Player – Videó lejátszó Windows-ra


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
4K minőségű Blu-ray videók PC-n való lejátszásához kötelező program: Blu-ray Player
Szerző
Leírás
Blu-ray Player - Remek, prémium megoldás videókhoz

Kapcsolódó szoftverek