Mass Downloader 3.9.854

A Mass Downloader segítségével sokkal rugalmasabban tudsz nagyobb méretű fájlokat letölteni, ennek végrehajtásához rengeteg speciális opciót tesz elérhetővé. Automatikusan integrálódni tud a legnépszerűbb böngészőkhöz. Biztosít még FTP hozzáférési segédletet is. Magyar nyelven használható. Profi letöltésvezérlő kliens, ami Torrent fájlokhoz is ideális.

Nagyobb méretű fájloknál a hagyományos böngészők által biztosított letöltésvezérlő igénybevétele esetén könnyen sérülhet egy adott fájlt tartalma, nem is beszélve arról, hogy rengeteg kényelmi funkciótól esünk el, nem időzíthető, nem szüneteltethető a folyamat. Egy igen rugalmasan használható profi letöltésvezérlő alkalmazás a Mass Downloader, ami szerencsére teljes Magyar nyelvi támogatással is bír.

Az alkalmazás a telepítése során automatikusan integrálja a szolgáltatásait a legnépszerűbb böngészőkhöz, a Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera motorjához, ez természetesen attól is függ, hogy jelen vannak e a gépen.

A Mass Downloader kezelőfelülete igen áttekinthető, jól tervezett, az általa biztosított funkciók könnyen kiválaszthatóak és indíthatóak. Ha böngészés során olyan tartalmat kezelünk, ami a szóban forgó feladattal összefügg, automatikusan felajánlja, hogy ő veszi át a fájl beszerzését. A Mass Downloader alapvetően két módon vehető használatba, vagy az előzőleg ismertetett módszerrel, vagy pedig manuális módon, ahol kézzel adjuk meg a számára azt a közvetlen hivatkozást ahol a célfájlt található. Mint a hasonló nevesebb kliensekre jellemző, ő is támogatja, hogy egy adott folyamatot szüneteltetni lehessen, megállítani, de akár egy későbbi időpontra is elhalasztható.

Az általa beszerzett fájlokat kiterjesztés szerint csoportosítva menti el, majd a célmappákat közvetlenül a kezelőfelületéről is meg lehet nyitni, így magára a navigációra sem lehet panasz.

A Mass Downloader támogatja az összes népszerűbb protokollt, legyen az HTTP, HTTPS, vagy FTP.

Az egyéb szolgáltatásaihoz tartozik még az automatikus sávszélesség szabályozás, vágólap figyelés, automatikus hálózati csatlakozás. A Mass Downloader ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

Ingyenes megfelelőjeként választhatod a Free Download Manager vagy az Xtreme Download Manager megoldását. Videókhoz a VSO Downloader nevű szoftvert javasoljuk.

A Mass Downloader egy professzionális letöltésvezérlő alkalmazás, ami időzíthető, sávszélesség korlátozási módokkal felszerelt, és rengeteg protokollt támogat. Természetesen Magyar nyelven is tud. Torrent támogatással.

Mass Downloader

Mass Downloader összefoglaló:

  • Letöltésvezérlő alkalmazás
  • böngésző integráció
  • Torrent fájlokhoz is
  • rengeteg speciális beállítási lehetőség
  • vágólap figyelés
  • szüneteltethető feladatok
  • széleskörű protokoll támogatás
  • Magyar nyelv
  • Próbaverziós változat ( Trial )
  • Hivatalos oldal: http://www.metaproducts.com/mp/mass_downloader.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Mass Downloader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek