Acronis True Image Home 2013

Az Acronis True Image Home tudása jóval tovább mutat a hétköznapi biztonsági mentés készítő funkción, képes teljes meghajtó klónozásra is. A mentések akár a felhőben is tárolhatóak.

Igen nehéz ekkora tudással biztosított biztonsági mentés készítő szoftvert találni. Erőssége elsősorban abban rejlik hogy az általa elkészített mentések igen széleskörűen kezelhetőek, teljes mértékben támogatja annak lehetőségét hogy azok a géptől fizikailag eltérő helyen váljanak tárolhatóvá ami a merevlemez meghibásodása, olvashatatlanná válása esetén válhat aktuálissá. További különlegességei közzé tartozik hogy képes egy adott meghajtó tartalmát teljes mértékben lemásolni ami akkor lehet hasznos ha a régit kinőttük és egy nagyobbra szeretnénk átköltözni. Egy igen látványos, érthető felületet kapunk ahol az egyes funkciók könnyedén érthetően fedezhetőek fel rajta. A komplett mentések elvégzésén felül támogatja meghatározott tartalmak archiválását amik lehetnek képek, zenék, videók, üzenetek vagy dokumentumok. Felületén közvetlen hozhatunk létre bootolható médiát ami operációs rendszer/ merevlemez klónozás esetén lehet hasznos. Természetesen nem csak a létrehozásban, hanem a visszaállításban is a lehető legszéleskörűbb támogatást nyújtja. Próbaverziós változat amit 30 napig használhatunk.

Összefoglaló:

  • Windows költöztetésre, merevlemez klónozásra is használhatóAcronis True Image Home pillanatkép

  • teljes körű biztonsági mentések készítésére képes amit akár online is tárolhatunk

  • boot image készítő segéd

  • egyszerűen navigálható felület

  • manuálisan is választható mentési lehetőségek

  • Szinkronizáló mód

  • Automatizálhatóság és értesítési funkció annak végrehajtása után

  • próbaverziós változat

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ATIH2013_trial_en-EU.exe
Platform
Windows 7 / 8
URL

Kapcsolódó szoftverek