360 Internet Security - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

360 Internet Security 4.9.0.4900

A 360 Internet Security egy valós idejű védelmet biztosító rendkívül hatékony, magas felismerési aránnyal rendelkező vírusvédelmi szoftver.

Mint az alkalmazás neve is mutatja teljes körű védelmet biztosít minden napjainkban fellelhető kártevővel szemben, mindamellett, hogy, nem lassítja le a számítógépünk működését. A proaktív védelmet biztosító alkalmazás felülete minden olyan funkciót és keresési módot biztosít amire csak szükségünk lehet annak érdekében, hogy egy esetleges kártevőt fel tudjunk deríteni. Védelmet jelent a vírusok, trójaiak, Malware, illetve a kártékony kódok ellen is. Egyéni, illetve teljes kereséseket kezdeményezhetünk, folyamatosan figyelemmel kíséri a háttérszolgáltatásokat, illetve a letöltött fájljainkat is képes átvizsgálni. Gyors keresés, magas felismerési arány, illetve böngésző védelmi mód is jellemzi. Ingyenes.  Ha számítógépünk tartalmaz valamilyen védelmi szoftvert, felajánlja hogy uninstallálja, természetesen ez nem kötelező, az esetek döntő többségében együtt tud azokkal működni. A 360 Internet Security az ingyenességével ellentétben minden alapvető védelmi lehetőséget biztosít, inkább azok számára javasoljuk akik nem szeretnénk költeni a számítógépük biztonságára, de mégis fontosnak tartják hogy valamilyen antivírus szoftver jelen legyen a PC-n. Ingyenes alternatívájaként egy nagyobb névvel biztosított szoftver az  avast! Free Antivírus ami igen rugalmas kezelhetőséget magas felismerési arányt biztosít. Ha pedig a 360 Internet Security szoftverét egy valódi profira szeretnéd lecserélni a Bitdefender Total Security a legjobb megoldás. A valósidejű védelmen felül tartalmaz tűzfalat, sebezhetőség scannert, levélszemét szűrőt, és végleges fájltörlőt. Kiváló ár tudás aránnyal rendelkezik.

360 Internet Security Összefoglaló:360 Internet Security pillanatkép

  • Ingyenes vírusirtó alkalmazás

  • hármas keresőmotor

  • proaktív védelem

  • valósidejű szolgáltatások

  • több keresési mód

  • beépített tűzfal szolgáltatás
  • Modern, átlátható felhasználói felület

  • Angol nyelv

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
360is.exe
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

Egy hozzászólás a(z) “360 Internet Security 4.9.0.4900” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.