Új külső, megszokott hatékonyság: CCleaner 5.00

Új külsőt kapott hazánk egyik legközkedveltebb karbantartója, ami az eddig megszokott funkciók megtartása mellett továbbra is hatékonyan látja el a Windows optimalizálását.

Már elérhető a teljesen átdolgozott felhasználói felülettel rendelkező univerzális rendszerkarbantartó, vagyis a CCleaner 5. Az aktuális kiadás rengeteg újdonságot hozott az átdolgozott újragondolt kinézeten felül, mostantól képes lesz a Google Chrome által kezelt bővítmények asszitálására, de az azok automatikusan betöltődését is módosítani lehet mostantól. A Mozilla Firefox-ot is támogatja. Az automatikus rendszer visszaállítási pontok detekciós eljárása is némiképp átalakult, így megbízhatóbban fogja azokat tudni kezelni. A CCleaner 5 már támogatja a Windows 10 operációs rendszert, így akik kísérleti kedvvel álltak neki az új Windows kipróbálásának, mostantól vele takarítani, optimalizálni tudják azt.

Természetesen továbbra is biztosítja azokat az előnyös, jól megszokott funkciókat, amiket eddig megszokhattunk tőle, néhány kattintással, akár előre definiált formában törölhetőek a böngésző előzményei, optimalizálható a regisztrációs adatbázis, tisztítható a merevlemez, de egy igen hatékony módját biztosítja annak hogy az üres rendelkezésre álló helyet biztonságosan felülírja ami a későbbi visszaállítási kísérleteket hivatott meggátolni. A CCleaner 5 megbízhatóan tudja felkutatni, és eltávolítani azokat a fájlokat a merevlemezről, amikből több is található, tehát szabad hely felszabadítására is képes. A háttérben csendesen meghúzódva figyelemmel kíséri a gép állapotát és ha beavatkozásra van szükség értesít arról. Az alkalmazás több csomagban érhető el, így mindenki megtalálja a számára ideális megfelelőjét.

Új külső, megszokott hatékonyság, profi PC karbantartó

Új külső, megszokott hatékonyság, itt a CCleaner 5.00-ás változata.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek