Windows Tools

TaskSchedulerView 1.74

A TaskSchedulerView egy telepítés nélkül használható speciális rendszer információs eszköz, amivel megtudhatod, hogy korábban milyen ütemezett feladatok voltak létrehozva, az azok módosításában is támogat. Opcionálisan jelentéseket hozhatsz létre, azokat elmentheted. Free alkalmazás.

A címben említett alkalmazás egy speciális rendszerinformáló eszköz amivel a Windows beépített feladat ütemező szolgáltatásához tudsz hozzáférni. A TaskSchedulerView nem igényel telepítést, több gépen is futtatható szemetelés nélkül.

A TaskSchedulerView letöltése és kicsomagolása után a szoftver azonnal használható, kilistáz minden egy a Windows által hozzáadott, illetve korábban telepített alkalmazások által alkalmazott ütemezett feladatot.

A listán ki lehet választani adott elemeket, azokról bővebb információt lehet szerezni, közvetlen elérési útvonal, fejlesztő, illetve hogy automatikusan indul e el a Windows-al. A TaskSchedulerView az időzített Windows feladatok megtekintéséhez futtatható. Szerkesztési lehetőségek esetén a TaskSchedulerView lehetővé teszi, hogy a hozzáadott de nem aktív elemeket el lehessen indítani, vagy a fölösleges csak az erőforrásokat pazarló ütemezett feladatokat ki lehessen kapcsolni. Ha azokról jelentést szeretnél készíteni, azt néhány egyszerű lépésben végre lehet hajtani. Ezt HTML formátumban tudja elmenteni.

Windows ütemezett feladatok megtekintésükhöz, módosításukhoz futtatható a TaskSchedulerView

A szoftver tartalmaz egy beépített keresőt, ami akkor jöhet jól, ha egy korábban hozzáadott ütemezett feladatot szeretnél kikeresni, ezen a listán rengeteg elem található. Mivel TaskSchedulerView nem igényel telepítést, az felmásolható egy cserélhető adathordozóra, majd arról több gépen is futtatható kis erőforrás igény mellett. Sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, de akik használtak már hasonló alkalmazást, azok hamar kiismerik magukat az általa biztosított lehetőségek között. A TaskSchedulerView ütemezett feladatok szerkesztéséhez is remek.

Rendszer információk biztosítására alkalmas szoftver még a Nirlauncher amire úgy is tekinthetünk mint egy multipakk csomagra, rengeteg igen hasznos Windows Tools eszközt tartalmaz. Szintén a fejlesztő termékei közzé tartozik. Igen népszerű rendszer információs eszköz a HWiNFO32 amivel akár közvetlen teszteket is végrehajthatsz, azért hogy megtudd mi hozható ki hardveresen a gépedből.

A TaskSchedulerView egy kis méretű, telepítés nélkül használható a Windows által kezelt üzemezett feladatok áttekintésére kiváló segédalkalmazás. A szoftverrel jelentéseket készíthetsz, azokat adminisztrálni is lehet, letiltani a fölöslegeseket, új ütemezett feladatokat indíthatsz. Ingyenes kiadás.

TaskSchedulerView

TaskSchedulerView összefoglaló:

TaskSchedulerView letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TaskSchedulerView
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UninstallView 1.512024-05-30 UninstallView 1.51 (0)
  Az UninstallView egy modern, egyben rugalmasan használható programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazással ( Ingyenes ) […]
 • WifiInfoView 2.932024-03-12 WifiInfoView 2.93 (0)
  A WifiInfoView egy hálózat rendszer informáló szoftver amivel az elérhető területen belül rendelkezésre álló hálózati kapcsolatok […]
 • WifiHistoryView 1.652024-02-09 WifiHistoryView 1.65 (0)
  A WifiHistoryView egy telepítés nélkül használható különleges rendszer információ megjelenítő program. A Free alkalmazással a […]
 • TcpLogView 1.402023-11-04 TcpLogView 1.40 (0)
  Az TcpLogView egy átfogó jelentést készít a hálózati adatforgalmunkról, amivel ki tudjuk a processek TCP portjait listázni. A Free […]
 • ShellMenuView 1.412023-08-20 ShellMenuView 1.41 (0)
  A ShellMenuView egy Magyar felhasználói felülettel elérhető helyi menü szerkesztő, konfiguráló amivel eltávolíthatóak a felesleges […]

Szólj hozzá