Blog

Sonic Visualiser – elemezz zenei fájlokat, esetleg szerkeszd azokat ezzel az ingyenes alkalmazással

Egy nagyon különleges multimédiás feladatot támogat ez az ingyenes alkalmazás, amit zenei fájlok számára hoztak létre. Vele azokat elemezni lehet mégpedig a rájuk jellemzőnek mondható hanghullám forma figyelembe vétele szerint. Tartalmaz még hang felvevőt is.

Rengeteg zenei fájl formátum esetén használhatod ezt az ingyenes szoftvert, amivel gyakorlatilag azokat elemezni tudod. A szoftver olyan kiegészítőket is tartalmaz mint például hang felvevő, szerkesztő eszközök, ahol akár több rétegben kezelt hanganyagokkal is lehet dolgozni.

A Sonic Visualiser néhány speciális profil szerint létrehozott hang szerkesztési képesség is hozzá lett adva így akár minőségi, korszerű haladó funkciókat igénylő projekteket is létrehozhatsz, szükség szerinti jellemzőkkel. MP3, AIFF, AMR, OGG, RAW formátumokat lehet felhasználni a projektben. Vannak komolyabb eszköztárral rendelkező alkalmazások is, ha egy adott funkciója elnyeri a tetszésedet, mindenképp érdemes kipróbálnod mivel a megfelelő minőségben képes létrehozni az akár üzleti célra is felhasználható tartalmat. A szoftver, a Sonic Visualiser innen szerezhető be, jelenleg ez a legújabb verziója. Jelenleg csak Angol nyelven használható, ez nem teszi bonyolulttá a használatát.

Sonic Visualiser – zene szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Sonic Visualiser – elemezz zenei fájlokat, esetleg szerkeszd azokat ezzel az ingyenes alkalmazással
Szerző
Leírás
Vizuális hanghullám támogatással rendelkező zene szerkesztő szoftver

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá